Category: Products Review

CHOMEL Foaming Hand Wash & CHOMEL Hand Sanitizer Semulajadi, Selamat & Berkesan

Assalamualaikum uolls 😉 Sekarang ni musim penyakit tangan, kaki dan mulut atau HFMD Ummi sama seperti ibu ayah yang lain, risau sangat tentang kesihatan anak-anak. Lagi-lagi Syamil yang agak sensitif. Ibu ayah yang ada anak kecil, jangan lupa ambil berat tentang isu kesihatan dan kebersihan anak-anak tau lebih-lebih lagi bayi yang baru lahir. Almaklumlah, bila

NIQA Hijab Wash & NIQA Instant Magic Spray Pakar Pencuci Tudung Anda!

Assalamualaikum uolls.. Mak-mak, kakak-kakak dan adik-adik.. dah beli tudung raya ke belum? hehe. Korang nak tanya sikitlah, macamana ya korang jaga tudung korang? Ummi baru je berjinak-jinak dengan produk penjagaan tudung NIQA Hijab Wash dan NIQA Instant Magic Spray. Best sangat tau dua-dua produk ni. Tudung pun berbau wangi, lembut dan mudah dibentuk. Thanks lah
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!