Category: Products Review

FLERR Air Freshener & FLERR Signature Fragrance (Special Edition) Pewangi Paling Laris Di Pasaran

FLERR Air Freshener & FLERR Signature Fragrance Pewangi Kereta & Badan Pilihan Ramai | Assalamu’alaikum. Ummi nak kongsikan dengan korang our new favourite air freshener dalam kereta. Ummi ni sejenis cerewet tau bab-bab wangian dalam kereta mahupun rumah. Sebab Ummi sejenis tak boleh terima bau-bau wangian yang agak keras. Konfem pusing kepala. Nasiblah Babah memahami.

Semerbak Haruman Sabun Akef

Semerbak Haruman Sabun Akef | Assalamu’alaikum. Hai korang. Ini cerita emak-emak. Kisah seorang emak yang mencuba sabun basuh baju terbaru hehehe. Typical mom kan, mesti nak cuba kalau ada produk baru lagi-lagi yang berkaitan dengan tugasan di rumah ni. Bab membasuh baju ni memang critical part la bagi emak yang beranak kecil lagi-lagi anak dah

“Shopping Time” di Watson – Diskaun Sehingga 50%

“Shopping Time” di Watson – Diskaun Sehingga 50% |Assalamu’alaikum. Sambungan cerita Lunch di FamilyMart Eco Botanic. Ummi ada misi menyinggah Watson, Anjung. Bila cakap dengan diorang dan tengok masa ada lagi diorang ok je. Sebelum tu sempat juga terpusing-pusing sekitar Eco Botanic mencari port makan Halal hahaha. Settle ronda sambil potpet potpet gelak-gelak kami terus

Memasak Lebih Mudah Dengan TOROS Pro Chef Hot Air Fryer

Memasak Lebih Mudah Dengan TOROS Pro Chef Hot Air Fryer | Assalamu’alaikum. Ummi nak kongsikan dengan korang semua Ummi’s new gadget yang bakal beraksi di dapur. Mudah-mudahan menambahkan lagi kerajinan Ummi memasak gitewwww~ Taraaaaaaa.. inilah dia TOROS PRO CHEF – HOT AIR FRYER/ MULTIFUNCTION COOKER. Abaikanlah bayang-bayang The Ilhams yang duk sibuk mengacau Ummi nak

Dashing Deo Perfume Body Spray Pilihan Babah Ilhams

Dashing Deo Perfume Body Spray Pilihan Babah Ilham | Assalamu’alaikum. Yessss. Of course Dashing Deo Perfume Body Spray pilihan Babah Ilham, semestinya dari DASHING, peneraju dalam pasaran kelengkapan penjagaan diri lelaki. Dashing Deo Perfume Body Spray membantu Babah Ilhams kekal harum sepanjang hari. Wahhhhh.. gitu! Almaklumlah Babah Ilhams ni seorang yang aktif bersukan. Jadi Dashing

Safi Balqis Oxywhite Hydrating Lotion Memahami Keperluan Kulit Anda

Safi Balqis Oxywhite Hydrating Lotion Memahami Keperluan Kulit Anda | Assalamu’alaikum. Dari zaman sekolah dan universiti Ummi memang suka pakai produk Safi ni tau. Antara produk yang bertahan lama di pasaran.. evergreen gitu kan. Produk Safi ni dah terbukti keberkesanannya jadi nak guna pun tak ragu-ragu lagi dah. Ye lah, bila bercerita tentang penjagaan kulit

TAMARë ~ Dates Fruit with Pomegranate Drink Membantu Ibu-ibu Kekal Bertenaga

TAMARë ~ Dates Fruit with Pomegranate Drink Membantu Ibu-ibu Kekal Bertenaga| Assalamu’alaikum. Hai ibu-ibu semua, hari ni Ummi nak kongsikan salah satu minuman kesihatan yang Ummi amalkan sepanjang menyusukan anak syurga Ummi tu. Produk ni kawan Ummi yang perkenalkan dan alhamdulillah serasi dan sedap ditekak Ummi selain tujuan utamanya untuk membantu memberikan tenaga khususnya untuk
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!