Lunavie Antibacterial Air Facemask Selesa Untuk Kanak-kanak

Lunavie Antibacterial Air Facemask Selesa Untuk Kanak-kanak | Assalamu’alaikum. Musim pandemik COVID-19 ni antara benda paling penting sebelum keluar rumah tak lain tak bukan adalan “face mask atau pelitup muka”. Tak kiralah orang dewasa mahu pun kanak-kanak, penting untuk kita menjaga kesihatan dan mengelakkan penularan wabak COVID-19. Kerajaan juga sudah pun mengenakan hukuman denda RM1,000 untuk mereka yang ingkar dengan arahan memakai pelitup muka. Jaga-jaga Cik Salmah!

Selain dari kids disposable face mask untuk bekalan ke sekolah, Ummi juga standby Lunavie Antibacterial Air Facemask untuk Abang Ilham dan Abang Syamil. Kita masih belum menang, jadi sama-sama kita hidup dengan norma baharu. Alhamdulillah anak-anak pun faham dengan situasi sekarang. Kita kena menyesuaikan diri untuk hidup dengan cara baru.

Antara kelebihan Lunavie Antibacterial Air Facemask ini adalah:

❤️ Kalis air – menghalang serapan cecair yang mungkin mengandungi virus dan kuman..

❤️ Pengudaraan yang berkesan dengan 3 lapisan
➡️ Lapisan 1 – 100% polyster dengan fungsi kalis air
➡️ Lapisan 2 – Non-Woven Fabric
➡️ Lapisan 3 – cotton dengan fungsi anti bakteria.

❤️ Perlindungan dari bakteria dan virus. Mengurangkan risiko jangkitan bakteria dan virus kepada anak-anak.

❤️ Boleh dicuci & diguna semula – boleh dicuci sehingga 30 kali bagi memastikan ianya sentiasa bersih.

❤️ Gelung telinga, tali dan klip yang boleh dilaraskan agar muat mengikut saiz muka. Jadi anak-anak rasa lebih selesa dan kurang sakit di bahagian telinga.

Lubang ventilasi untuk pernafasan.

Abang Ilham dan Abang Syamil sedang menggayakan Lunavie Antibacterial Air Facemask masing-masing. Seorang nak hitam, seorang lagi nak warna putih. Ambillah ikut suka korang ya.

Kalau korang nak dapatkan face mask macam The Ilhams boleh dapatkannya di website & instagram Lunavie. Link di bawah ya. Harga sehelai RM15.90 sahaja. Masih kategori mampu milik bukan?

Info lanjut:

Website: www.lunavie.com

Instagram: @mylunavie

 113 total views,  1 views today

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!