Category: KKPTP

Pesta Buah Datang Lagi..

.. nyum2 tak sabar nak tunggu hari Selasa dapat makan buah2an free macam tahun lepas. Tapi tahun lepas kami turun lambat, stok durian habis kena tunggu lambat sikit. Tadi beritahu En. Nazir, dia kata kali ni kita turun awal la. Takut menunggu lama. Heh, siap plan baik punya. Makan free punya pasal. Padahal kat rumah

Aerobik Yok!

Lepas office hour hari ni saya join Kelas Aerobik yang dianjurkan oleh Kelab Keluarga PTP. Kelas ni akan diadakan setiap hari Rabu 6pm hingga 7pm. Semangat nak menyihatkan badan dah lama betul tak keluarkan peluh. Hari ni pulak ada rasa sikit tensi, bila dapat tarik nafas dalam2 guna hidung kembang ni dan lepaskan puas2 rasa

Makan Buah ‘FREE’

Isnin 6 Julai 2009 pukul 3-8pm.. Ada makan buah ‘FREE’ Anjuran Kelab Keluarga PTP untuk semua staff di sini.. Saya dah plan dengan En. Nazir untuk datang.. Nanti saya upload gambar aksi-aksi kami makan.. Petang semalam dapat email ini: “Salam Sejahtera, Pihak KKPTP ingin menjemput anda untuk menghadiri Pesta Buah-Buahan anjuran KKPTP yang akan diadakan
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!