Geng Aerobik Ummi Ilhams

alhamdulillah masih konsisten join geng aerobik PTP.walaupun ada 2 3 kali juga ponteng kelas atas sebab2 tertentu.thanks babah ilham bagi keizinan ummi join menyihatkan badan hehehe.sebelum puasa lagi kami dah start aerobik ni.lepas raya sambung semula.cikgunya pun best sesangat.. cikgu marlina.jealous betul tengok dia yang slim dan fit gila.huwaaaa bilalah ummi ilham nak jadi macam…Continue reading Geng Aerobik Ummi Ilhams

Retro Night? Mak Buyong Nak Pakai Apa???

sejak dapat tahu tema PTP Annual Dinner 2014 adalah “Retro Night” terus terfikir erkkk. baju apakah yang sesuai untuk seorang mak buyong 7 bulan pakai? perlu ke ikut tema? hmmmmmmmmm. buruk kang rupa  saya bukanlah yang beriya sangat ikut tema pun. janji pakaian sopan menutup aurat dan tak men”demerit”kan saham akhirat babah ilham kan. credit pic:…Continue reading Retro Night? Mak Buyong Nak Pakai Apa???