Tahniah T-Team Netballers!

Cerita berlapuk juga ni. Kejadian berlaku pada 4 November 2017. Ikutkan tak berapa nak lapuk sangat la berbanding netball dan volleyball yang tahun-tahun sudah yang tak muncul entrinya di blog Ummi ni hehehe. Tahniah diucapkan untuk Turquoise Netball Team kerana berjaya mendapat tempat pertama dalam perlawanan bola jaring PTP Sports Carnival 2017. Ecehhhh. Tahun ni […]

Penyokong T-Team Yang Terlambat Sampai

Gambar ni dari facebook Babah. Kami sampai lambat tak sempat la Ummi nak snap gambar sendiri hahaha. Ini semua gara-gara melayan hero-hero kecil main kat playground dulu ni. Ehhh salah Ummi, sebab keluar rumah lambat hehehe. Tahun ni PTP Sports Carnival, Ummi satu team dengan Babah, Turqoise Team (T-Team). So far boleh tahan juga team […]

Geng Aerobik Ummi Ilhams

alhamdulillah masih konsisten join geng aerobik PTP.walaupun ada 2 3 kali juga ponteng kelas atas sebab2 tertentu.thanks babah ilham bagi keizinan ummi join menyihatkan badan hehehe.sebelum puasa lagi kami dah start aerobik ni.lepas raya sambung semula.cikgunya pun best sesangat.. cikgu marlina.jealous betul tengok dia yang slim dan fit gila.huwaaaa bilalah ummi ilham nak jadi macam […]

Retro Night? Mak Buyong Nak Pakai Apa???

sejak dapat tahu tema PTP Annual Dinner 2014 adalah “Retro Night” terus terfikir erkkk. baju apakah yang sesuai untuk seorang mak buyong 7 bulan pakai? perlu ke ikut tema? hmmmmmmmmm. buruk kang rupa  saya bukanlah yang beriya sangat ikut tema pun. janji pakaian sopan menutup aurat dan tak men”demerit”kan saham akhirat babah ilham kan. credit pic: […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!