Category: Aktiviti KKPTP

Tahniah T-Team Netballers!

Cerita berlapuk juga ni. Kejadian berlaku pada 4 November 2017. Ikutkan tak berapa nak lapuk sangat la berbanding netball dan volleyball yang tahun-tahun sudah yang tak muncul entrinya di blog Ummi ni hehehe. Tahniah diucapkan untuk Turquoise Netball Team kerana berjaya mendapat tempat pertama dalam perlawanan bola jaring PTP Sports Carnival 2017. Ecehhhh. Tahun ni

Penyokong T-Team Yang Terlambat Sampai

Gambar ni dari facebook Babah. Kami sampai lambat tak sempat la Ummi nak snap gambar sendiri hahaha. Ini semua gara-gara melayan hero-hero kecil main kat playground dulu ni. Ehhh salah Ummi, sebab keluar rumah lambat hehehe. Tahun ni PTP Sports Carnival, Ummi satu team dengan Babah, Turqoise Team (T-Team). So far boleh tahan juga team

Geng Aerobik Ummi Ilhams

alhamdulillah masih konsisten join geng aerobik PTP.walaupun ada 2 3 kali juga ponteng kelas atas sebab2 tertentu.thanks babah ilham bagi keizinan ummi join menyihatkan badan hehehe.sebelum puasa lagi kami dah start aerobik ni.lepas raya sambung semula.cikgunya pun best sesangat.. cikgu marlina.jealous betul tengok dia yang slim dan fit gila.huwaaaa bilalah ummi ilham nak jadi macam

Retro Night? Mak Buyong Nak Pakai Apa???

sejak dapat tahu tema PTP Annual Dinner 2014 adalah “Retro Night” terus terfikir erkkk. baju apakah yang sesuai untuk seorang mak buyong 7 bulan pakai? perlu ke ikut tema? hmmmmmmmmm. buruk kang rupa  saya bukanlah yang beriya sangat ikut tema pun. janji pakaian sopan menutup aurat dan tak men”demerit”kan saham akhirat babah ilham kan. credit pic:

Well.. Hero Biasanya Kalah Dulu ;p

cerita semalam.. bermulanya perjuangan team B (real madrid) orion sea horse.. dalam sport carnival PTP 2012.. sukan gabungan antara department2.. sebelum tu.. saya adalah dalam group ORION SEA HORSE.. group dari marine, hse, finance, corporate comm, dceo, operation department.. rumah kuning gitu kan.. game start pukul 5pm.. tapi kitorang penyokong tegar turun 5 lebih sikit..

Rock Nite :)

  Yuhuuuuu.. 15 days to go.. Tak tahu la nak pakai apa.. tema Rock tu.. tak pernah seumur hidup try pakai rock2 ni hehehe. Saya minta bantuan adik2 untuk carikan baju yang penting haruslah menutup aurat. Adik2 saya cadangkan ‘muslimah rock’ suka suki korang je kan hahaha. Tunggu dan lihat je la apa yang saya

Boria Pink Pulak ;p

Setelah lebih kurang dua bulan bercuti aerobik disebabkan bulan puasa dan raya, semalam bermulalah semula sesi aerobik. Saya pun tak lepaskan peluang yang ada. Kalau nak tunggu saya pergi jogging tiap2 minggu memang payah sikit la. Plan macam nak rak pun belum tentu menjadi. yeahhhhhh.. i’m ready! Makcik ni baru berkesempatan nak join aerobik. Tetiba
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!