Category: Family’s Wedding

Family’s Wedding | Selamat Pengantin Baru Zairi & Ila

alhamdulillah pak jelly dah selamat jadi suami orang. hehehe.majlis nikah dan sanding berlangsung pada 27 & 28 Ogos 2015, di dewan taman cempaka.kami berkonvoi beramai2 dari gelang patah mengiringi rombongan pengantin lelaki.babah ilham official photographer untuk majlis sepupu saya adik zairi. pengantin tengah nervous agaknya tu menanti tangan digoncang tok kadi hehehe. ada pulak menyelit

Family’s Wedding | Majlis Bertandang Ke Rumah Iwan – 20 Disember 2014

aktiviti keluarga kami weekend yang lepas, majlis bertandang sebelah lelaki. hehehe. majlisnya lewat sikit dari majlis keluarga kami. tak apalah kan. lagi pun family iwan buat simple2 je. malam sabtu kami dah ke parit raja, tapi family kecil saya tidur kat rumah kak andak, kakak babah ilham. malam esoknya baru tidur rumah mommy ngah. papa

Family’s Wedding | Wedding Anna & Iwan (30 Ogos 2014)

alhamdulillah settled sudah majlis pernikahan dan persandingan mommy ngah dan daddy ngah ilham.. syukur! terima kasih kepada semua ahli keluarga, jiran tetangga dan sahabat handai yang memeriahkan majlis. pengantin selamat dinikahkan pada 29 Ogos 2014 sempena birthday mommy ngah.. next year double celebration la kan.. birthday + anniversary.. jimat belanja hehehe~ ok jom kita cuci

Wedding Ider & Kina | 26 May 2013

program hari Ahad lepas.. ke Tanjung Sedili, Kota Tinggi.. untuk meraikan majlis perkahwinan sepupu saya Ider.. oleh kerana babah ilham kerja malam.. jadi tak dapatlah nak join diorang stay kat Mutiara Motor Resort.. tak larat nak handle ilham sesorang     babah  balik pukul 8 am.. siap2 keluar rumah pukul 9 lebih.. singgah breakfast kedai

Selamat Pengantin Baru Buat Mok De & Abang

Last week keluarga kami bertambah, Mok De (mak cik) dan Abang  (sepupu) bertemu jodoh. Alhamdulillah. Majlis nikah Abang diadakan di Masjid Kg. Sawah, Pekan Nenas. selepas solat Isyak. Dah dapat orang sana, haruslah nikahnya pun kat sana. 29 June 2010 Pengantin pertama.. Hazri & Siti Khadijah Gabungan dua keluarga.. Tak ramai sangat yang mengikut rombongan
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!