Facebook Page Performance – herneenazir[dot]com

Facebook Page Performance – herneenazir[dot]com | Assalamu’alaikum. Saja nak update FB page herneenazir[dot]com punya latest performance untuk rekod Ummi. Mana tahu ada yang sudi berkolaborasi dengan blog dan page makcik kampung yang tak seberapa ni hehehe.

Very responsive to messages
100% response rate, 6 mins response time
873 likes
876 follows
10,726 post reach this week
322 video views this week

Alhamdulilah dan terima kasih untuk followers dan likers yang sudi mengikuti update terkini dari page Ummi ya. Minggu ni alhamdulillah achieved target untuk dapat 100% response rate. Followers/ likers tak ribu riban macam uolls hehe. Kita menapak sikit demi sikit ya. Pada Ummi yang penting apa kita post tu ada post reach and post engagement walaupun seciput.

Ini statistik dari 16 Oktober sehingga 12 November (last 28 days).

Ini rekod post insights.. last year post pasal Dinosaur Kingdom membantu menambahkan post reach/ engagement page Ummi ni. This year Forest City Water Park. Memang kena struggle la nak naikkan page ni kan hehehe. Page cari makan :p

Untuk korang yang belum LIKE/ FOLLOW page Ummi meh la kasi like satu kali hahaha. Sedih no ek suruh orang like hahaha. Saja je bukan batak like ok. Semoga apa yang Ummi kongsikan especially info-info terkini memberi manfaat kepada uolls. Dapatlah juga buat bekalan kat sana nanti. Mana yang tak baik, tak elok sila abaikan ok. Stay tuned for more updates! Thank you so much followers /likers!

 345 total views,  1 views today

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!