herneenazir.com Back To Normal!

herneenazir.com Back To Normal! | Assalamu’alaikum. Alhamdulillah blog kesayangan Ummi dah muncul semula. Bukan masalah apa pun sebenarnya. Masalah kehabisan bandwidth je dah exceed dari limit bulanan. Pengguna wordpress tahu la macamana kekdahnya.

Thanks untuk yang sudi berkunjung ke blog makcik kampung ni ya. Tanpa korang siapalah blog ni. Ummi memang dah dapat agak hujung-hujung bulan September mesti terpeleot punya sebab dah dapat reminder hehe. Malas Ummi nak upgrade hosting tak ada bajet. Misi nak menabung hehe. Buat masa ni Ummi masih guna Xtended Plans for Advanced Users! Large Biz X dengan 500GB monthly bandwidth dan 300 GB Disc Space Storage. Masih setia bersama NetKL. Nantilah kalau ada rezeki lebih nak upgrade ke Unlimited Bandwidth X. Time tu gasak korang la nak datang blog Ummi 100 kali sehari ke apa sebab unlimited bandwidth hehe. Bajet blog ko hot ke? Eh apa bebel pasal bandwidth sesubuh sepi’ee ni hahaha.

Againnnn.. thanks a bunch!! Nah 🌹🌹🌹 bunga untuk korang. Stay tuned for more updates ya! 😘😘

 467 total views,  3 views today

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!