Blog Blogging Life

Web Hosting & Domain Renewal – Masih Setia Bersama NetKL

Assalamualaikum..

Alhamdulillah.. awal tahun, hujung-hujung bulan ni memang waktu Ummi dapat reminder untuk renew web hosting dan domain. Setakat tahun ke 9 bersama wordpress dan berweb hosting dan berdomain sendiri Ummi memang sangat-sangat puas hati dengan perkhidmatan yang diberikan oleh NetKL.

Sebenarnya dah nak hujung tahun hari tu, Ummi upgrade dari Medium Biz X ke Large Biz X memandangkan disk space dah exceed limit. Boleh jadi kemurungan weh kalau blog down hahaha. Tapi untuk renewal kali ni Ummi downgrade semula ke Medium Biz X. Tengok kot la tetiba ramai orang singgah blog chokia ni, sampai exceed limit lagi barulah Ummi upgrade semula.

Ini plan untuk WordPress Advanced Users kot la korang tengah mencari-cari plan web hosting yang affordable. Ummi recommend guna khidmat NetKL ni tau.

236 total views, 1 views today

1 thought on “Web Hosting & Domain Renewal – Masih Setia Bersama NetKL”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *