Blog

Hasil Seminggu

image

Jangan kecam Ummi Ilhams.
Excited tengok income dari Google Adsense naik walaupun tak banyak macam orang lain.
Alhamdulillah rezeki blogging dengan income USD.
Marilah kita membanting tulang mengupdate blog tersayang ni.
Mana tahu raya tahun depan boleh buat duit shopping baju raya ekekeke.
Tapi Ummi kenalah belajar lagi macamana nak meriahkan income tu kan.
Kawan-kawan yang masih belum di approve account Google Adsense jangan kecewa ya.
Keep on trying. Rezeki korang ada cuma cepat atau lambat je.
Sabar ya!

Thanks Google Adsense!

4 thoughts on “Hasil Seminggu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *