Category: Kids

Congrats To Along @ Mummy DaSy

    My BFF, Mummy Dasy dah selamat melahirkan baby girl yang bambam ni pagi tadi 050411 @ 1124hrs. Baby girl ni namanya Nur Dahiyah Syahmina binti Nasruddin (dah revised ejaan yang betul). Sangat comel, putih gebu geram sangat2 rasa nak gomol2 jek. Berat baby 3.865 kg lahir secara normal. Lepas ni tunggu giliran Cdot

Congrats To Yah & Rahmat

Tahniah kepada kawan saya Yah dan Rahmat yang selamat melahirkan seorang bayi lelaki pada 24 Ogos 2010 jam 7.43pm. Setelah mendapat lesen dari ummi dan ayah baby, maka umminya dah pun mms gambar baby comel ni Khairul Amirin Wafiq bin Mohd Rahmat. Berat baby 3.2kg. Haaa sekarang Aqil dah jadi Abang Long dah boleh tolong

Rasa Nak Gomol2 Ini Budak

Nik Nur Dania Emelda yang dah semakin membulat. Geram sangat2  dengan anak buah yang sorang ni rasa macam nak gigit pipi, peha, tangan dia tu.Ni lah hasil fully breast feeding. Dania semakin montok. Bila cubit peha dia pun memang rasa kenyal je. Nak dukung lama2 pun tak larat sure lenguh tangan. Pandai betul Umi Dania

Congrats To Siti @ Nurie

..dah ada ciri2 muka Siti ni 😉 Pagi semalam dapat sms dari Siti.. “Salam, sorry ganggu. just nak inform. ct dah bersalin semlm. anak lelaki. amin. dah sepasang dah. berat 3kg” Sekejapan tu juga saya dapat mms gambar kat atas tu.. “Hernee. eksklusif dr ct. gambar baby ct. dibenarkan disiarkan di blog hehehe” Mula2 dapat

Minah Senget Dah Balik

Agak terlambat nak sambung cerita weekend bersama GGH. Lepas je bersarapan ramai2, kitorang balik rumah masing2. Kasah macam biasa tak reti2 nak balik rumah Tok Ayah dia. Ikut kitorang balik rumah je nanti Mummy dia datang ambil. Sebelum balik KL sempat lagi posing depan rumah macam jakun tak pernah jumpa camera.  Jangan salah anggap, kami

Tahniah Ye.. *Blur*

Pagi Ahad kitorang sarapan secara berjemaah di Warung Poyot. Orang jangan katalah, memang ramai sampai berjuta2 lemon. *Tipu* Saya, Anna, Ayu, Yot, Cdot, Kasah and Ean duduk semeja. Of course la kan takkan nak biarkan budak cenonit berdua tu duduk tempat lain. Tunggu punya tunggu Kak Jah tokey warung ambil order, tak kunjung tiba. Last2
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!