Bekalan Untuk Hero-hero Kesayangan

Kalau korang baca status di facebook Ummi, mesti korang tahu yang Ummi sedang mengikuti FAM Trip Kembara Bloggers Johor 2017 bersama Tourism Johor & MITA bermula 12-15 Oktober 2017. Thanks Babah beri keizinan untuk Ummi join. Thanks Mommy Ngah tolong handle The Ilhams. Thanks juga Mr. Jocko & Tourism Johor kerana memilih Ummi untuj turut serta explore Johor. Orang Johor nak explore Johor hoii! 

Sebelum meninggalkan hero-hero selama 4 hari 3 malam, Ummi sempat masak bekalan lauk dan frozenkan.

Taraaaaa.. ayam yellow, asam pedas ikan siakap dan sambal udang.

Sejukkan dulu dan masukkan dalam freezer. Nanti Babah masak nasi dan panaskan lauk-lauk ni. 

Semoga urusan Babah dan anak-anak dipermudahkan. Doakan Ummi selamat pergi dan pulang. Walaupun masih dalam Johor tapi kecik besar juga hati nak tinggalkan diorang. Ok, korang tunggu ya update terkini sepanjang 4 hari ni. Jom kita explore negeri Johor tercinta ni.

#FAMTrip #mediablogger #tourismjohor2017 #jdtblogger #herneenazirdotcom #bloggerMY #bloggerjohor #kembarablogger #visitjohor #TourismJohor #BlooggersMedia

Share this nice post:

7 Replies to “Bekalan Untuk Hero-hero Kesayangan”

  1. Assalamualaikum hernee..alhamdullilah bagus hernee…semoga dipermudahkn semuanya …

    1. waalaikumussalam mama..thanks mama..

  2. wah…tak sabar nk mengikuti cerita hernee kt blog ni..semoga dipermudahkan segala urusan ya..

    1. thanks ya Q..beribu gambar nak pilih ni hehehe

  3. kagum kita dgn semangat ummi ilhams

    1. hehehe alahhhh tak yah kagum la kak ekekeke

  4. […] sampai kenyang dulu hehe. Bersteamboat kami malam tadi. Ummi masih mood cuti memasak. Alhamdulillah bekalan Ummi untuk hero-hero yang ditinggalkan habis selesai yeeehaaaa hehehe. Hari ni Ummi haruslah turun ke dapur sebelum Ummi kena warning […]

Leave a Reply