Bekalan Untuk Hero-hero Kesayangan

12/10/2017

Kalau korang baca status di facebook Ummi, mesti korang tahu yang Ummi sedang mengikuti FAM Trip Kembara Bloggers Johor 2017 bersama Tourism Johor & MITA bermula 12-15 Oktober 2017. Thanks Babah beri keizinan untuk Ummi join. Thanks Mommy Ngah tolong handle The Ilhams. Thanks juga Mr. Jocko & Tourism Johor kerana memilih Ummi untuj turut serta explore Johor. Orang Johor nak explore Johor hoii! 

Sebelum meninggalkan hero-hero selama 4 hari 3 malam, Ummi sempat masak bekalan lauk dan frozenkan.

Taraaaaa.. ayam yellow, asam pedas ikan siakap dan sambal udang.

Sejukkan dulu dan masukkan dalam freezer. Nanti Babah masak nasi dan panaskan lauk-lauk ni. 

Semoga urusan Babah dan anak-anak dipermudahkan. Doakan Ummi selamat pergi dan pulang. Walaupun masih dalam Johor tapi kecik besar juga hati nak tinggalkan diorang. Ok, korang tunggu ya update terkini sepanjang 4 hari ni. Jom kita explore negeri Johor tercinta ni.

#FAMTrip #mediablogger #tourismjohor2017 #jdtblogger #herneenazirdotcom #bloggerMY #bloggerjohor #kembarablogger #visitjohor #TourismJohor #BlooggersMedia

Share this nice post:

7 Comments

  • maszull

    12/10/2017 at 8:04 pm

    Assalamualaikum hernee..alhamdullilah bagus hernee…semoga dipermudahkn semuanya …

    1. Hernee Nazir

      16/10/2017 at 3:17 pm

      waalaikumussalam mama..thanks mama..

  • fatimah

    13/10/2017 at 3:30 pm

    wah…tak sabar nk mengikuti cerita hernee kt blog ni..semoga dipermudahkan segala urusan ya..

    1. Hernee Nazir

      16/10/2017 at 3:18 pm

      thanks ya Q..beribu gambar nak pilih ni hehehe

  • Seri Kandi Tanah Jauhar

    15/10/2017 at 11:41 am

    kagum kita dgn semangat ummi ilhams

    1. Hernee Nazir

      16/10/2017 at 3:19 pm

      hehehe alahhhh tak yah kagum la kak ekekeke

  • Belanja Makan Hero-hero Yang Ditinggalkan – herneenazir.com

    17/10/2017 at 12:02 pm

    […] sampai kenyang dulu hehe. Bersteamboat kami malam tadi. Ummi masih mood cuti memasak. Alhamdulillah bekalan Ummi untuk hero-hero yang ditinggalkan habis selesai yeeehaaaa hehehe. Hari ni Ummi haruslah turun ke dapur sebelum Ummi kena warning […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: