Cookies Raya Sedap by Midnight Baker

23/05/2017

Korang Ummi Ilhams nak share ni. Cookies raya yang sedap ni. Serius sedap. Korang mesti jatuh cinta berkali-kali dengan cookies air tangan Ekin ni. Sempena hari raya nanti, Ekin ada open order untuk 3 jenis cookies dan 1 jenis kek yang dibuat dengan kasih sayang. Jom kita renung dan tenung satu per satu.

walnut n chocolate chip cookies

WALNUT & CHOCOLATE CHIPS COOKIES
400 gram
RM35 (lebih kurang 80-100pcs)

Our family all time favourite cookies.. sedap sangat.. berebut-rebut dengan Babah Ilhams..

double choc cookies

DOUBLE CHOC COOKIES
400 gram
RM25 (lebih kurang 80-100pcs)

Nak nangis tengok gambar ni.. sebab dah tahu mesti sedap.

oat cornflakes cookies

OAT CORNFLAKES COOKIES
400 gram
RM25 (lebih kurang 80-100pcs)

Sepatah kata Linda, air tangan Ekin ni rebus telur pun sedap hahaha. Lapar tengok cookies ni.

premium walnut brownies

PREMIUM WALNUT BROWNIES
RM48

Brownies Ekin pun sedap tau korang.

fruits cake

FRUITS CAKE
RM25

Fruits cake ni pun nampak menggiurkan.

Dah tak payah tunggu lagi cepat order sebelum korang meleleh air liur nanti tengok cookies ni semua jadi kuih raya Ummi Ilhams. Menyesal tak sudah nanti. Harga pun berpatutan. Ummi jami korang tak menyesal punya kalau beli. Tak musim raya pun Ekin jual tau.

OPEN ORDER sehingga 17 Jun 2017

Whatsapp: 014-272 2879 (Ekin)

Share this nice post:

8 Comments

  • Mar Mansor

    23/05/2017 at 12:13 pm

    canggih-canggih nama biskut raya sekarang ye
    JanjiKita

  • juju

    23/05/2017 at 12:23 pm

    amboi..meleleh air liur tengok gambo biskut nih. nasib baik belum puasa lagi

    1. Hernee Nazir

      23/05/2017 at 5:52 pm

      hehehe boleh la order..

  • UYUL ROSLI

    25/05/2017 at 1:21 pm

    fuhhhhh ni kalau order ni sebelum raya da habis kakk haha

    1. Hernee Nazir

      31/05/2017 at 11:01 am

      tau xpe..mmg sedap gila..try la kawan akak ni org BP..parit sulong..

  • maszull

    25/05/2017 at 10:21 pm

    assalamualaikum hernee…wah !! dah dah boleh order utk raya kn…

    1. Hernee Nazir

      31/05/2017 at 9:40 am

      waalaikumussalam..hehehe mmg dah order ekeke

  • Aidilfitri 2017 – Beraya Ke Muar | herneenazir[dot]com

    10/07/2017 at 10:17 am

    […] raya dah ambil. Ni Ummi repeat order lagi Double Choc Cookies yang sedap tu. Boleh tengok produk Midnight Baker din entri ini. Lepas jumpa Ekin kami meneruskan lagi perjalanan ke Muar sampai Ummi tertidur […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: