Cerite semalam

Semalam agak awal la saya tido..
Letih sgt rase badan ni..balik lambat..
Saya balik saing En. Nazir..pukul 8pm..
Coz kami bawak 1 keta je..jimat sikit..
(ari ni pun balik lambat lagi)
Saya ade meeting 1 jam lagi..
Confirm habis lambat punye..
Better saing En. Nazir jek..
Dapat OT..hehehe~

Kisah semalam..saya adalah orang last balik..
Masa nak balik tibe² kunci ofis takde dlm beg..
Gelabah puyuh saya dibuatnya..
Puas cari tak jumpe..kat dlm ofis pun takde..
Otak saya mase tu tak mampu nak ingat ape²..
Saya bagitau dgn En. Nazir..die kate maybe tinggal kat rumah..
Saya pun terus je balik tanpa mengunci pintu ofis..

Sampai rumah..puas saya cari tak jumpe..
Tergerak pulak hati nak tanya Ana..
Die kate die Nampak kat dlm keta ari Sabtu..
Mase tu kami gi cuci keta..die letak kunci tu dlm kat dashboard..
Huhhh..nape la dari tadi saya tak terfikir..
Dah siap mandi n makan..En. Nazir teman saya ke ofis semula..
semata² nak kunci ofis..takut ape² jadi saya yg kena tuduh kang..hehe~

Balik rumah terus masuk bilik..
Actually ade keje sikit saya bawak balik..
Nak kira statistic accident last month..
Buat sambil mendengar lagu Laskar Pelangi..
tibe² En. Nazir nak cari kord gitar utk lagu ni..
die pun online sorang²..n menyalin kord nye..
saya dah pesan nanti suruh die main gitar n saya nak record..
saya kat dlm bilik teruskan keje..
sedar tak sedar saya dah tertido dgn keje tak siap..hehehe~
En. Nazir pun layan gitar sorang²..
Tak sempat saya nak dengar..
Nanti saya suruh die main gitar lagu kegemaran saya ni..

Nota kaki: Tadi boss saya dah bagitau.. maybe next week kami akn transfer..huhu~

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!