#ummiilhamsminigarden | Dah Ada Rumput Yeay!

ummiilhamsminigarden | Dah Ada Rumput Yeay! |Assalamu’alaikum. Cerita tentang Ummi Ilham’s Mini Garden lagi. Yes of course! My own self therapy. Ketenangan itu datang bila tengok pokok-pokok menghijau. Ummi masih dalam usaha menambah koleksi dan mencantikkan lagi mini garden sekangkang kera Ummi ni. Thanks a lot Babah yang support. Babah juga lah yang cadangkan tambah…Continue reading #ummiilhamsminigarden | Dah Ada Rumput Yeay!

115 total views, 1 views today

#ummiilhamsminigarden | Penambahan Pokok Baru Lagi

Pertambahan Pokok Baru | Assalamu’alaikum.. Update kebun mini Ummi. Lepas pantang semangat berkoabr-kobar semula. Hari-hari Ummi duk scroll IG tengok pokok-pokok rare aduhaiii makin membuak semangat tu. Sebelum Ummi mula naik kerja awal bulan hari tu, Ummi sempatkan diri melawat nursery hahaha. Melawat la sangatkan. Melawat sambil membeli sepasu dua pokok hehehe. Terapi uols terapi..…Continue reading #ummiilhamsminigarden | Penambahan Pokok Baru Lagi

171 total views, no views today

#ummiilhamsminigarden | Mari Menanam Pokok Bersama Abang Ilham

kesinambungan dari episod yang lepas,ummi tak sabar2 dah nak ajak abang ilham bercucuk tanam.abang ilham pun excited yang amat siap bagitau cikgu dia nak tanam pokok dengan ummi.sebenarnya niat nak bercucuk tanam ni makin membara kerana bebetulan ilham tengah belajar tajuk kebun sayur dan percambahan biji benih di sekolah. bahan2 yang ummi siap2 sediakan macam…Continue reading #ummiilhamsminigarden | Mari Menanam Pokok Bersama Abang Ilham