Foods Review

Cookies Raya Sedap by Midnight Baker

Korang Ummi Ilhams nak share ni. Cookies raya yang sedap ni. Serius sedap. Korang mesti jatuh cinta berkali-kali dengan cookies air tangan Ekin ni. Sempena hari raya nanti, Ekin ada open order untuk 3 jenis cookies dan 1 jenis kek yang dibuat dengan kasih sayang. Jom kita renung dan tenung satu per satu.

walnut n chocolate chip cookies

WALNUT & CHOCOLATE CHIPS COOKIES
400 gram
RM35 (lebih kurang 80-100pcs)

Our family all time favourite cookies.. sedap sangat.. berebut-rebut dengan Babah Ilhams..

double choc cookies

DOUBLE CHOC COOKIES
400 gram
RM25 (lebih kurang 80-100pcs)

Nak nangis tengok gambar ni.. sebab dah tahu mesti sedap.

oat cornflakes cookies

OAT CORNFLAKES COOKIES
400 gram
RM25 (lebih kurang 80-100pcs)

Sepatah kata Linda, air tangan Ekin ni rebus telur pun sedap hahaha. Lapar tengok cookies ni.

premium walnut brownies

PREMIUM WALNUT BROWNIES
RM48

Brownies Ekin pun sedap tau korang.

fruits cake

FRUITS CAKE
RM25

Fruits cake ni pun nampak menggiurkan.

Dah tak payah tunggu lagi cepat order sebelum korang meleleh air liur nanti tengok cookies ni semua jadi kuih raya Ummi Ilhams. Menyesal tak sudah nanti. Harga pun berpatutan. Ummi jami korang tak menyesal punya kalau beli. Tak musim raya pun Ekin jual tau.

OPEN ORDER sehingga 17 Jun 2017

Whatsapp: 014-272 2879 (Ekin)

9 thoughts on “Cookies Raya Sedap by Midnight Baker”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *