Tak Sedap Badan

Ari nie dari pagi sampai ke la ni..
saya rase tak sedap badan la..
tekak rase perit sgt..
dah berliter² air saya minum..
badan semua rase sakit²..
hadoi la..

keje menimbun pulak tu..
tapi sempat lagi jengah blog..hehe~
itu satu kemestian.. ;-p

terseksa jiwa raga petang ni..
time² awal bulan ni ade je manusia yg bagi saya hangin..
suruh key in data yang senang pun tak leh..
bagi macam² alasan..
pc saya itu la..pc saya ini la..
last² saya juga yang kena update sendiri..
kalau macam tu baik saya tak payah remind die every month..
huh..manusia²..

ari ni gak saya iri hati dgn En. Nazir..
why? coz En. Nazir sedang bersenang lenang kat rumah..
die MC ari ni..mate dah bengkak..
cian die tau..semalam saya teman die ke klinik..
ikutkan die tak nak MC..
tapi doc sedaya upaya nak bagi MC..ambik je la kan..


(wat pe la die kat umah tu ek???hehehe~)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 thoughts on “Tak Sedap Badan

  1. jgn2 ko demam kura2 x….oleh krn arini mr.hubby bg mc memasak blh ah aku melayan blog….sat lagi dia balik aku br terkedek2 nak wat keje…hahaha…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *