Tag: Tempat Makan Best Di Johor

Kenangan Lepak Di Kluang Rail Coffee Selepas Program Kembara Bloggers Johor 2017

Kenangan sebelum masing-masing pulang ke sarang selepas program Kembara Bloggers Johor 2017 anjuran Tourism Johor. Blogger dan Media Team dari KL dah selamat berangkat, kami orang-orang Johor balik ke JB naik van. Sebelum balik tu haruslah singgah mengopi dulu di Kluang RailCoffee kan. Pasrah je la encik driver tu melayan kami. Sambil order sempat lagi

Ehhhh.. Ujud Lagi Rupanya Geng Jumaat Ni

Saja je nak up cerita pasal geng jumaat aka geng makan, sebab dah lama muka diorang tak mewarnai blog Ummi ekekeke. Cerita dua minggu lepas, of course hari Jumaat sebab waktu berjimba lebih lama hehehe. Mana lokasi mengisi perut? Sushi King sebab memasing craving sushi hahaha. Eh ke Ummi sorang jek hehe. Memasing memang lapar

Ramadhan 2017–Day 20

Semalam Ummi cuti memasak, memenuhi jemputan berbuka puasa di Village Briyani Cafe, Johor Bahru. Pertama kali ke sini, sebab Ummi Ilhams bukan penggemar nasi briyani jadi tak lah berusaha nak mencari restoran atau cafe nasi briyani hehehe. Bila orang dah belanja kat sini kita datang je lah tanda penghormatan kan. Kami antara yang terawal jugalah
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!