Cuti Ke Dapur Katanya

Cuti Ke Dapur Katanya

Permohonan last minute untuk cuti sehari ke dapur diluluskan oleh Babah the boss hehehe. Tanya Ilham nak makan apa jawapannya nak makan tomyam di Barami Seafood. Tapi Babah kawtim ajak ke Boat Noodle @ Teh O Ice 50 Cents.

Abang dan adik makan nasi kukus ayam goreng berempah.

Beriya je ni meratah ayam. Ummi nak suapkan nasi tak nak.

Ini menu Babah. First time order Tomyam Fried Noodles. Sedap hoi. Sempat ngecek sikit hehe.

Ok Ummi makan boat noodles pisek. Malaslah nak beli bowl kecik tu. Kita nak makan big bowl terusss hehehe. Macam dah lama tak makan boat noodle hehe. Malam ni kuciwa sikit sebab pulut mangga dah habis bahaha.

Oh ya, boat noodle @ teh o ice 50 cents dah bertukar wajah sikit.. ada meja baru tau cun. Pergilah tengok sendiri kalau tak percaya hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: