Tag: Sushi King Malaysia

The Ilhams Serang Sushi King Bonanza

The Ilhams Serang Sushi King Bonanza | Assalamu’alaikum. Cerita Sushi King Bonanza minggu lepas. Bila dah diberitahu, haruslah dua orang budak kemaruk sushi tu tuntut habis-habisan dengan Ummi. Jadi Ummi pun bawa la diorang makan sushi on second last day. Oleh kerana Babah kena masuk kerja malam beberapa hari, jadi kita guna khidmat Mama Cu

The Ilhams Mencuba Sushi King

The Ilhams Mencuba Sushi King | Assalamu’alaikum. Ini cerita anak-anak Ummi yang beriya nak mencuba makan sushi. Mula-mula Ummi agak keberatan nak layan, tapi anak-anak nak makan kot.. why not. Kenapa Ummi keberatan? Sebab kalau korang follow blog Ummi ni korang tahu la The Ilhams ni tekak orang Melayu, nak nasi lauk asam pedas, ayam

Sushi King Bonanza – Phase 1 | Penang, Perlis, Perak, Johor, Negeri Sembilan, Kelantan, Sarawak (4 – 7 Mar 2019)

It’s time for value at only RM3.18 per plate! Join the Sushi King Bonanza to enjoy Special Limited Items and more than 45 varieties of delicious sushi! Just download the Sushi King MY app to be eligible. https://sushi-king.com/promotion/bonanza-march/ Date:PHASE 1 (4 – 7 Mar 2019): Penang, Perlis, Perak, Johor, Negeri Sembilan, Kelantan, Sarawak Don’t forget to join

Bonanza RM3 Sushi King | July 2018

Assalamualaikum.. Salam Jumaat uolls. Jom ikut Ummi berhoraaaa horeaayyyyy!!! Bonanza Sushi King RM3 bakal muncul lagi bulan depan yeay! Siap sedialah korang nak serang Sushi King berdekatan korang ya hehe. Ehhh ni untuk peminat sushi je. Kalau tak minat tak payah tengok ekeke. Ok Ummi senaraikan tarikh-tarikh keramat untuk korang set sesiap dalam kalendar kehidupan
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!