Kimchi Jjigae by Halmeoni Kitchen

Kimchi Jjigae by Halmeoni Kitchen | Assalamu’alaikum. Cerita beberapa minggu lepasssssssssssss. Kalau banyak “S” tu faham je la ya. Maknanya dah lama sangat lepasnya tu ekeke. Ummi memang kipas-susah-mati Halmeoni Kitchen haha. Pantang taukey Halmeoni Kitchen open order ada je Ummi menyelit hahaha. Masa ni macam biasa Ummi order Lunch Box Set A. Tambahan Ummi […]

134 total views, no views today

31 Days Challenge by JDT Blogger–Day 21

haii..haiii..haiii.. sampailah kita ke hari yang ke 21. tinggal 10 hari je lagi cabaran JDT Blogger ni. lepas ni harap2 istiqomah mengupdate blog ya sebab dah konsisten update sebulan hehehe. cabaran hari ni “Makanan Kegemaran Selain Makanan Melayu”. ok banyak sebenarnya tapi ummi ilhams pilih Korean Foods ya hehehe. kenapa korean foods? sebab tetiba sekarang […]

DDHN | Resepi Sup Kimchi

saya bukanlah fanatik korean foods mahupun drama bersiri korea, (kecuali masa pregnant ilham) tapi setiap kali saya tengok korean foods tekak saya menjerit2 nak makan. cehhhh gitu. rasa macam ya Allah sedapnya. padahal tengok gambar jek kot. antara menu yang saya jadi terkecur air liur bila tengok sup kimchi. makanya saya pun mencubalah kebetulan stok […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!