Shaklee Biz

Cerita Lucky Draw di Shaklee JB Branch.. Yeay! Dapat Vivix.. Keychain

Assalamualaikum.. Cerita hari Sabtu, dapat berita gembira dari Mommy Salwa. Berita apa? Jom baca dulu ya hehehehe. Hari Jumaat Ummi gigih kumpul order Shaklee nak cukupkan 200 uv untuk layak mendapat cabutan bertuah di semua branch sempena Hari Malaysia. Alhamdulillah tercapai dan Ummi dengan muka tak malunya kirim Mommy Salwa ke branch. Hadiah cabutan bertuah …

613 total views, no views today

Continue Reading
Shaklee Independent Distributor

Tingkatkan Sistem Imun Dengan Nutriferon Shaklee

Sejak kenal dengan NUTRIFERON ni saya memang say goodbye to Panadol. Saya nak cuba yang lebih semulajadi maka saya pilih Nutriferon. NutriFeron® merupakan produk berpaten dengan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat menguatkan imun. Formula yang membekalkan perlindungan imun tubuh harian yang tinggi Ramuan proprietari berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan semula jadi ini dihasilkan daripada …

Continue Reading
Anything About Me Shaklee Biz Tsunami Shaklee

Macamana Saya Urus Masa Untuk Bisnes & Urusan Lain

Memang agak pening kalau difikirkan.. kalau boleh nak ada tangan banyak macam sotong..Capai sana capai sini.. kadang2 time masak pun sempat lagi layan soalan2 customer..Selalunya saya akan listkan atau buat nota kat mana2 supaya saya tak lupa..Andai kata saya lupa buat sesuatu tu memang kelautlah jadual saya hari tu..Kenalah kejar balik selit2 masa2 yang ada …

Continue Reading