Tag: Shaklee Malaysia

Tingkatkan Sistem Imun Dengan Nutriferon Shaklee

Sejak kenal dengan NUTRIFERON ni saya memang say goodbye to Panadol. Saya nak cuba yang lebih semulajadi maka saya pilih Nutriferon. NutriFeron® merupakan produk berpaten dengan campuran ekstrak tumbuhan yang terbukti secara klinikal dapat menguatkan imun. Formula yang membekalkan perlindungan imun tubuh harian yang tinggi Ramuan proprietari berasaskan ekstrak tumbuh-tumbuhan semula jadi ini dihasilkan daripada

Macamana Saya Urus Masa Untuk Bisnes & Urusan Lain

Memang agak pening kalau difikirkan.. kalau boleh nak ada tangan banyak macam sotong..Capai sana capai sini.. kadang2 time masak pun sempat lagi layan soalan2 customer..Selalunya saya akan listkan atau buat nota kat mana2 supaya saya tak lupa..Andai kata saya lupa buat sesuatu tu memang kelautlah jadual saya hari tu..Kenalah kejar balik selit2 masa2 yang ada

20 Tahun Akan Datang.. ;)

20 tahun akan datang.. kalau panjang umur.. saya dah 55 tahun.. suami dah 56 tahun.. ilham syahmi dah 25 tahun.. ilham syamil dah 21 tahun.. mungkin bawah2 diorang ada adik2 lagi kot.. dalam sorang dua orang ekeke.. abang2 insha Allah ada yang dah grad universiti ada yang masih study.. ummi babah mungkin dah pencen awal..

Penjagaan Sistem Imuniti Badan

penjagaan sistem imuniti dalam badan sangat penting ya bagi mengelakkan jangkitan virus dan bakteria dalam badan.. untuk kelurga saya, saya pilih sustained release vita c dan chewable vita c untuk anak2. so far anak2 memang suka gila makan chewable vita c tu walaupun masam tapi dua2 berebut2.. hehehe.. sedap sangat agaknya. anda semua dah ada

Mak Shaklee Saya ;)

mak shaklee saya.. hehehe.. sedang berpantang anak ke 4.. tak pernah jemu membantu dari zero knowledge sehingga kini.. tak pernah tolak kalau nak selit order ke shaklee.. senang cerita dia dan suami tak pernah tak tolong anak2 buah dia.. sebenarnya saya kenal dia masa join kelas susu ibu di UTM.. tapi dia tak kenal saya

Pengalaman Pelanggan Pertama

Masa mula2 makan sendiri.. tak rajin pun nak study pasal produk.. sekali tergerak hati nak jual.. dapat pula pelanggan yang banyak soalannya.. haaaa jawab whatsapp sambil buku nota, buku nutrisi kat tepi.. dalam hati Allah je yang tahu.. excited nak dapat pelanggan pertama dalam masa yang sama berdebar nak bagi dia faham.. hehehe.. alhamdulillah makin

Shaklee Landmark Study

Tahukah anda Shaklee telah menjalankan Landmark study sejak bertahun2 lamanya hanya untuj memastikan vitamin2 keluaran Shaklee benar2 terjamin selamat dan berkesan. Dr. Gladys Block dari University of Public Health inilah yang bertanggungjawab menjalankan kajian2 ke atas produk2 Shaklee. Bukan mudah ya Shaklee nak keluarkan produk tanpa ada Landmark Study. Kalau tak makan vitamin shaklee mungkin

Cabaran 30 Hari Blogging | Day 16 – Obsession

cabaran blogging – obsession susah juga rasa nak buat entry untuk cabaran hari ke 16 ni..hehehe.. tapi tiba2 Allah bagi idea.. jom baca.. dulu.. saya sangattttttttttttttt obses kat mamat bawah ni.. kiranya siang ku terbayang malam ku mengigau..hahaha.. syok sendiri! siapa dia tu? Anuar Zain lah siapa lagi? mati la meleleh air mata darah kalau babah
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!