Tag: Mall of Medini

Hari Malaysia: Celebration with Future Leaders – Mall of Medini 16 Sept 2017

Hari Malaysia: Celebration with Future Leaders Mall of Medini is excited to present traditional games, fun challenges and prize-winning opportunities exclusive for the little ones this Hari Malaysia! In conjunction with Malaysia’s 54th birthday, we’ve got a range of activities inspired by favourite local pastimes for children aged 4 – 6 years old. Kids get to

Yok! Medini 2017 | 26-27 Ogos 2017

Yok! Medini 2017 🗓 26th – 27th August 2017 (Sabtu – Ahad) ⏰ 12.00 PM – 10.00 PM 📍Mall of Medini, Iskandar Puteri ☎️ 013 – 770 8322 / 012 – 781 9516 Ok untuk korang yang belum ada planning weekend ni dah bolehlah jengah-jengah Mall of Medini ya. Have fun! Kalau jumpa Ummi, Babah

Ronda-ronda Mall Of Medini

Cerita Ahad lepas, kekonon nak kill the times sementara menunggu waktu berbuka. Jadi kami duk la berpusing-pusing sekitar Mall of Medini tu. Bestnya kalau ada bazar raya time ni konfem Ummi khayal cuci mata. Tapi tak apalah, doodle cube ni pun dah buat Ummi happy. Punyalah lupa kan time ni, patutnya Ummi nak join program

Medini Doodle Mania 20 & 21 May 2017

Calling for JB Doodle Mania.. jejomssss!!! Event update :  Medini Doodle Mania 2017 Date : 20-21 May 2017 Time : 12.00pm – 6.00pm Wants to see your own doodle on display? Speak your mind through art by letting  your own creativity shine. Come express your art with us! #medinidoodlemania #doodle #doodlerart #doodling #art #penandbrush #color

Ilhams @ Iskarnival-Naratif 2016, Mall of Medini

projek ummi ilhams 16 oktober yang lepas. bawa anak2 ke Iskarnival ~ Naratif di Mall of Medini.hari tu iskarnival ~ kreatif, kali ni naratif pula. this week insha Allah iskarnival ~ sama-sama. memang plan nak completekan ketiga2 iskarnival ni. bagi anak2 explore kesenian dan kebudayaan ecewahhhhhh. iskarnival  naratif kami pergi 3 beranak je tanpa babah.
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!