Friday’s Lunch – The Chicken Rice Shop Mall of Medini

Assalamualaikum.. Post yang berminggu-minggu dah pending sampai tahap edit watermark pun membuatkan Ummi kecur semula. Repeat lagi sebelum bersalin boleh? Ekekeke. Kemain lagi makcik berdua ni. Tak silap ni diorang berwefie berdua ni pakai handphone Ummi. Lapar tahap dewa-dewa ni menanti makanan. Mula-mula macam nak cancel makan kat sini sebab ramai orang. Tapi tetap stay…Continue reading Friday’s Lunch – The Chicken Rice Shop Mall of Medini

381 total views, 2 views today

Ramadhan 2018–Day 25 (Berbuka Puasa di Absolute Thai Mall of Medini

Assalamualaikum.. Baru sempat nak bercerita menu berbuka puasa di hari ke 25. Lepas je settled photoshoot whitestudio raya di The Empire Studio Johor Bahru, Ummi Babah terus kebingungan nak berbuka puasa kat mana. Call Seoul Garden Angsana Mall dah full.. call Kapten Steamboat & Grill full.. call Amphawa Boat Noodle full.. ehhhh macamana ni? Sudahnya…Continue reading Ramadhan 2018–Day 25 (Berbuka Puasa di Absolute Thai Mall of Medini