Tag: Mall of Medini

Tourism Johor | Johor Scavenger Hunt 2019

Anda sukakan cabaran dan kelainan?? Jom sertai JOHOR SCAVENGER HUNT 2019 anjuran bersama Tourism Johor dan RWS Club. 30 November 2019 (Sabtu) Medini Mall, Iskandar Puteri (Acara Pelepasan) 9.30 pagi – 4.30 petang‍♂️ RM300 (Yuran Penyertaan – terhad untuk 4 orang) Penyertaan terbuka kepada semua warganegara & bukan warganegara Malaysia yang ingin bersaing merebut hadiah

Virtual Reality Centre of Excellence Opening Ceremony at Iskandar Puteri

Bringing Cutting Edge VR Entertainment to Iskandar Puteri The latest attraction in Iskandar Puteri, benefitting community, economy & tourism of Johor Virtua Realm Sdn Bhd, a joint venture company between Iskandar Innovations Sdn Bhd (a member of Iskandar Investment Berhad group of companies) and KT Corporation today opened VRinity – Virtual Centre of Excellence at

My So Called “Me Time”

My So Called “Me Time” | Assalamu’alaikum. Tajuk macam beriyakan. Macam “Me Time” nya tu 5 hari hahaha. Bila dah start jadi mak-mak ni faham-faham je lah. Masa banyak habis dengan anak-anak. Memang susah la nak jumpa masa bersendirian unless working mom ada la masa kat office yang tanpa gangguan anak-anak. Untuk ibu-ibu hebat yang

Friday’s Lunch – The Chicken Rice Shop Mall of Medini

Assalamualaikum.. Post yang berminggu-minggu dah pending sampai tahap edit watermark pun membuatkan Ummi kecur semula. Repeat lagi sebelum bersalin boleh? Ekekeke. Kemain lagi makcik berdua ni. Tak silap ni diorang berwefie berdua ni pakai handphone Ummi. Lapar tahap dewa-dewa ni menanti makanan. Mula-mula macam nak cancel makan kat sini sebab ramai orang. Tapi tetap stay
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!