Tag: Aeon Bukit Indah

Program Citarasa Malaysia Kempen Beli Barangan Malaysia AEON Bukit Indah – 10 – 13 Oktober 2019

Program Citarasa Malaysia Kempen Beli Barangan Malaysia #barangbaikbarangkita Tempat: AEON Bukit Indah, Johor Bahru, JohorTarikh: 10 – 13 Oktober 2019Masa: 10 pagi – 10 malam p/s Ehemmm.. ehemmm hai Geng Jumaat ke AEON Bukit Indah ke kita Jumaat ni? hehehe. Ummi dah aim nak ke booth Ommason.. ada jualan Korean Food.. woot woot..  988 total views

Friday’s Lunch–Kenny’s Quarter Meal

Friday bila ni? Friday dua minggu lepas hahaha. Dulu, lepas makan je terus draft entri. Sekarang vitamin M banyak sangat. Nak edit tambah wartermark tu pun rasa bercinta-ya-ampun-malas-banget hahaha. Muka dah kembang semangkuk pun tak tahu nak insaf. Sorang jek ganjil banana muffin. Lupa siapa yang ganjil tu. Mampu snap meal set sendiri je hahaha.

Friday’s Lunch at Nando’s AEON Bukit Indah

Lokasi makan minggu ni agak huru hara nak memilih. Sekejap sana sejekap sini hahaha. Nak makan kat Secret Recipe tapi waiter dah terus terang kata makanan lambat. Nak ke Soul Thai pun tak jadi akhirnya ke Nando’s walaupun masa dah sampai depan Nando’s masih baling-baling dadu memilih antara Nando’s dan Sizzling Grill Stone. Yang penting

Friday’s Lunch – Happy Birthday Eqa!

Cerita semalam. Seminggu dua ni mood mengupdate blog kelaut dalam sikit. Banyaj entri terperap tu. Semalam tak nak mengecewakan hati Eqa yang KKS tu kita acah-acah potong kek la walaupun 1 slice je. Tapi durian cheese cake tu mampu membuatkan masalah kemurungan Eqa terbang jauh hahaha. Mati la kalau dia baca. Lokasi pilihan Kenny Rogers
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!