Program Citarasa Malaysia Kempen Beli Barangan Malaysia AEON Bukit Indah – 10 – 13 Oktober 2019

Program Citarasa Malaysia Kempen Beli Barangan Malaysia #barangbaikbarangkita Tempat: AEON Bukit Indah, Johor Bahru, JohorTarikh: 10 – 13 Oktober 2019Masa: 10 pagi – 10 malam p/s Ehemmm.. ehemmm hai Geng Jumaat ke AEON Bukit Indah ke kita Jumaat ni? hehehe. Ummi dah aim nak ke booth Ommason.. ada jualan Korean Food.. woot woot.. 48 total views, […]

48 total views, no views today

Friday’s Lunch – Happy Birthday Eqa!

Cerita semalam. Seminggu dua ni mood mengupdate blog kelaut dalam sikit. Banyaj entri terperap tu. Semalam tak nak mengecewakan hati Eqa yang KKS tu kita acah-acah potong kek la walaupun 1 slice je. Tapi durian cheese cake tu mampu membuatkan masalah kemurungan Eqa terbang jauh hahaha. Mati la kalau dia baca. Lokasi pilihan Kenny Rogers […]

Begin typing your search term above and press enter to search. Press ESC to cancel.

Back To Top
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!