Category: Support Group Meeting (SGM) Johor

Breastfeeding | SGM May–“Fit Mommy Healthy Baby” @ Hutan Bandar MPJBT, Mutiara Rini

cerita sabtu lepas, Support Group Meeting Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru yang bertemakan “Fit Mommy Healthy Baby”. plan asal buat petang tapi terpaksa di awalkan ke sebelah pagi. kajian cuaca kata petang hujan, tapi kuasa Allah pagi pun hujan gerimis juga. kami 4 beranak sampai agak lewat. tapi diorang tak mula lagi pun.

Breastfeeding | SGM & Senaman/ Aerobik “Fit Mommy Healthy Baby”

FIT MOMMY HEALTHY BABY! Jom sertai Support Group Meeting kami dan kita bersenam/aerobic bersama2. Kami akan kongsikan info2 menarik tentang penjagaan kesihatan, pemakanan bagi ibu2 menyusu dan bagaimana penyusuan susu ibu boleh membantu menurunkan berat badan dengan berkesan. Juga tips2 menarik buat ibu yang tidak lagi menyusukan anak, untuk menurunkan berat badan secara sihat tanpa

Ramadhan ~ Day 12 | Iftar & SGM Ramadhan Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru @ Mak Jah Cafe, Rumah Alumni UTM Skudai

cerita semalam.. iftar bersama2 geng2 susu ibu.. mak2 hebat yang saya kenali sejak 3 tahun lepas.. alhamdulillah kami dapat sama2 menjamu rezeki yang ada dengan suami dan anak2 syurga.. walaupun kami datang terlambat.. dah hujung2 time nak berbuka.. alkisahnya bujang kenit ummi tidur tak nak bangun..hehehe..jadi terlewatlah keluar rumah..   pinggan ummi dan ilham.. nasi

Cerita AGM Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor– 8 Mac 2014

cerita lama.. terperap jadi jeruk pak ali lagi..   malam sebelum AGM.. kami rewang2 beramai2 menyiapkan hadiah2 lucky draw.. goodies bag.. ummi dan ilham tak ketinggalan turut serta.. mamacu hantar kami sebab babah kerja malam..     haaaa ni dia group rewang.. ummi ilham AJK hadiah bersama2 auntie salwa, auntie linda and auntie aishah..  

SGM Kelab Sokongan Penyusuan Susu Ibu Johor Bahru– 19 April 2014

  Sertai kami dalam Breastfeeding Support Group Meeting: Tarikh : 19 April 2014Tempat : Taman Awam Setia Tropika, JBMasa : 2.30pmTajuk : Baby led weaningMenu : Potluck   p/s jom mommies out there.. tambah ilmu.. insyaAllah saya akan berada di sana selepas menghadiri Seminar Keibubapaan “Anak Cemerlang Ibu Bapa Efektif” di UTM, Skudai.. tak sabar

Breastfeeding Support Group Pasir Gudang Meeting 1/2012

Tarikh: 14 Januari 2012 Masa: 1500hrs – 1700hrs Tempat: Bukit Layang2, Pasir Gudang Topik: Low Milk Supply Concern (Masalah Susu Sikit dan Cara Mengatasinya) Pakaian: Casual Semua dijemput hadir – Ibu yang menyusukan, bapa yang isterinya menyusukan, bakal2 ibu dan bapa serta sesiapa sahaja yang berminat untuk mendapatkan maklumat mengenai penyusuan ibu. Dibenarkan membawa anak
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!