Perbezaan Shaklee Berbanding Jenama Lain

Info untuk semua tentang Perbezaan Shaklee Berbanding Jenama Lain.

Di Shaklee, Kami menyediakan kehidupan yang lebih sihat untuk semua orang. Dan kehidupan yang lebih baik untuk sesiapa sahaja Kami di dorong oleh sains bukan mitos kosong untuk menghasilkan produk yang selamat untuk manusia dan planet bumi. Produk yang telah terbukti bukan sahaja di dalam makmal tetapi juga di didunia sebenar. Produk yang disokong dengan jaminan yang sangat kukuh dan kami berani jamin kerana kami sangat obsess tentang kualiti.

Kami menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun..untuk memastikan produk kami sentiasa selamat. Sebelum kami meluluskan ramuan botani yang baharu, kami menyaring sebanyak 350 sisa perosak serangga. Selain itu, kami menapis pelbagai lagi bahan cemar, ..termasuk logam berat, sisa pelarut, kesan radiasi dan pencemaran mikrobiologi Ianya banyak (dan sesuatu yang rumit), tetapi sangat penting bagi menjamin produk kami adalah selamat.

Selain itu produk kami juga disokong oleh sains dan jutaan pengguna Di dalam Kajian Penanda Aras bagi pengambilan makanan tambahan untuk jangka masa yang lama. Para Penyelidik dari University of California Berkeley menunjukkan bahawa mereka yang menggunakan supplement Shaklee memiliki taraf kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang langsung tidak mengamalkan pengambilan supplement.

Sebagai contoh, kajian menunjukkan pengguna supplement Shaklee memiliki penanda bio yang lebih baik, berkaitan kesihatan jantung, kesihatan kardiovaskular kesihatan kognitif dan stress biologi. Selama 40 tahun saya berada di Shaklee, saya menyaksikan pelbagai jenis orang dari ahli sukan ternama dalam pertandingan bertaraf dunia seperti ahli sukan projek daedelus kepada angkasawan, dapat beraksi pada potensi optimum melepasi batas dan halangan di angkasa tetapi perkara yang paling memuaskan adalah apabila dapat bekerjasama dengan keluarga dari pelbagai generasi yang masih mempercayai dan menjadi pengguna setia produk Shaklee kerana ianya selamat dan kerana ianya berkesan. Kami sangat yakin anda akan merasai perbezaan Shaklee kami juga menawarkan jaminan pulangan wang 100 peratus,

Ianya Semudah Itu!!

Selamat – terbukti – Dijamin

Itulah Perbezaan Shaklee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
About Hernee Nazir 4847 Articles
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*