Category: Home Deco

IKEA 2021 Catalogue Presents Malaysians with Affordable Home Furnishing Solutions

IKEA 2021 Catalogue presents Malaysians with affordable home furnishing solutions for a better everyday life at home New catalogue offers fresh ideas and inspirations to make homes in Malaysian more cosier and sustainable  IKEA today launched its highly anticipated 2021 Catalogue, the handbook for a better everyday life at home. Filled with meaningful ideas and inspiration, the

Beraya Ke Rumah Aunty Kasmah

Sambung lagi cerita raya.. Malam raya ke 4 saya baru sampai Gelang Patah. Ohhh, jalan di mana2 pun jam gila. Saya hanya mampu memberikan komitmen terbaik untuk pemandu di sebelah dengan tidak menidurkan diri sepanjang perjalanan selama beberapa minit sahaja. Selebihnya, buka2 mata tengok dah sampai Pekan Nenas hehehe. Ampun En. Nazir memang penat gila

Oh My Home Sweet Home~

SAYA RINDU DENGAN RUMAH SENDIRI 🙁 Semenjak Mak pergi, saya dan En. Nazir memang bermastautin kat rumah Mak. Sayalah Mak, sayalah kakak. Yang kuat membebel kat rumah tu pun saya 🙂 Balik ke rumah sendiri sekejap2 dan dalam masa lebih kurang 2 bulan ni, baru sekali tidur kat rumah sendiri.Cuma En. Nazir je yang kerap

Home Deco: Rumah Mak anjang

Entri kali ni saya nak berkongsi satu dekorasi rumah yang menarik di pandangan mata. Rumah yang saya pilih ialah rumah Mak Anjang saya sendiri. Berkonsepkan moden, rumah ni kelihatan menarik dengan padanan perabot dan hiasan2 dalaman yang lain. Feature wall yang dipilih ialah merah, dilengkapi dengan non-feature wall berwarna cream yang menaikkan lagi seri ruang
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!