Category: Blogging Challenge

31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 10

​ selamat malam. terlambat pulak buat entry day 10. memang semalam tak sempat nak scheduled entry. cabaran hari ni memaksa akak mengepos gambar yang membuktikan akak dah berkahwin ekeke.  alhamdulillah meniti tahun ke 9 perkahwinan bersama suami tersayang jodoh yang allah tetapkan En. Mohd Nazir Mahat. terima kasih kerana sudi menerima kekurangan saya sebagai isteri

31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 9

salam jumaat.. alhamdulillah ummi ilhams masih bertahan membuat challenge ni hehe. tajuk hari ni “seseorang yang membanggakan”. saya pilih ayah saya sendiri.. atau panggilan anak2 saya ” tok ayah”. gambar ni masa stop lunch kat hentian sebelah mana entah. kami on the way ke gold coast international resort, melaka untuk celebrate birthday tok ayah oktober
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!