31 Days Challenge by JDT Blogger – Day 31

04/02/2017

hai korang. selamat tengahari. pepagi lagi ummi ilhams dah settlekan tugas2 di dapur. dah siap masak ayam red requested by anak bujang, sawi masak air. malas nak masak bebanyak sebab petang kang nak keluar. tugasan untuk #tsunamishaklee pun dah siap. fuhh lega. relax kejap sambil siapkan cabaran hari ni hari ke 31.. last day.. ohhh sedih.. harap2 dapat keep in touch dengan para peserta #31dayschallengebyjdtblogger ni ya. 

tajuk hari ini, “Gambar selfie @ bersama tersayang”. ummi pilih gambar bersama tersayang. ini gambar 4 beranak paling latest hehe. gambar semasa mini gathering ex-BCA UiTM Melaka minggu lepas. inilah 3 orang hero kesayangan ummi. seorang lagi hero menunggu di syurga. ummi fefeeling special la ibarat bunga dikelilingi kumbang2. gitewww ? bila tengok adik syamil menyusu, abang ilham kata “ummi.. ilham rasa ummi kena susukan lagi sorang. bila  ilham nak dapat adik lagi” hamboiiii. dia pulak yang nak merancang keluarga ?? tunggu jek lah abang ilham, kalau Allah bagi rezeki. ilham2 yang ada pun huru hara lagi ummi nak handle hahaha. doa2 lepas ni dapat adik gegirl pulak ada la ummi geng baju pink hehehe. ummi sayang hero2 ummi semua. semoga Allah satukan kami di syurga.

ok korang jangan lupa siapkan cabaran ni hingga hari ke 31 tau. terima kasih keran sudi menyokong #jdtblogger #31dayschallengebyjdtblogger. nantikan pengumuman dari admin di page JDT Blogger ya. selamat berhujung minggu.

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: