Promosi Buffet Ramadhan 2020 Hotel di Johor Bahru – Delivery & Take Away

Promosi Buffet Ramadhan 2020 Hotel di Johor Bahru – Delivery & Take Away | Assalamu’alaikum. Untuk yang teringin nak berbuka puasa dengan juadah hotel, korang masih boleh menikmatinya di rumah masing-masing. Oleh kerana wabak COVID-19 masih belum reda, sebahagian pihak pengurusan hotel di Johor Bahru telah mengambil inisiatif dengan mempromosikan menu berbuka puasa di hotel masing-masing dengan konsep “delivery & take away”. Kalau teringin sampai air liur menjejes tak dapat berbuffet Ramadhan macam dulu-dulu boleh la contact mana-mana hotel di bawah ni ya.

HOTEL DOUBLETREE BY HILTON JOHOR BAHRU

Chup Makan Dulu! 23 April – 23 May 2020

Call: 07-268 6868

or order directly on TableApp

bit.ly/TakeDoubleTreeJBHome

MUTIARA JOHOR BAHRU

Mutiara Ramadhan Drive-Thru & Delivery

Available from 28 April – 23 May 2020

Whatsapp your order: 019-751 3900

THISTLE JOHOR BAHRU

Hidangan Muhibbah Dinner Packages

25 April – 23 May 2020 (3pm – 7pm Daily)

Call: 07-222 9234 Whatsapp: 012-789 2092

LOTUS DESARU BEACH RESORT & SPA

Pakej Iftar Ramadhan Briyani Set

RM168 Bersih untuk hidangan 6 – 8 orang

Untuk tempahan & pertanyaan, sila hubungi:

Rohayat 017-746 1818/ Shukri 012-706 5811

Tel: 07-884 2800 Samb: 1713/ 1743

Penghantaran PERCUMA!

RENAISSANCE JOHOR BAHRU HOTEL

4pm – 8pm (Take Away)

Call: 07-381 3322/ 07-381 3333

Whatsapp: 017-771 3327

PULAI SPRINGS RESORT

Ramadan Delivery & Take Away by Pulai Springs Resort.

24 April – 22 May 2020

Delivery: 11.30am – 7pm

Self Collect: 11am – 7pm

Whatsapp: 017-733 8724

SWISS-INN JOHOR BAHRU

Ramadan Kareem Family Set

Drive-Thru, Delivery & Take Away

Delivery Charges: RM5 for 5km above

For reservation or inquiry, please call:

012-623 2190 (Ms. Nurul)

or email at reservation@sijb.swissgarden.com

TANJONG PUTERI GOLF RESORT

Selera Kampung di Tanjong Puteri Golf Resort

Buka Puasa & Take Away Delivery

27 April – 22 May 2020

Please call: 07-259 6136 or

whatsapp/ scan QR code 017-744 2711

GOODHOPE HOTEL SKUDAI JOHOR BAHRU

Juadah Berbuka Puasa

25 April – 17 Mei 2020

Talian Penghantaran: 07-557 2828

Penghantaran PERCUMA dengan pembelian RM100 ke atas.

Selamat meneruskan ibadah puasa uolls. Ada juga antara hotel di atas yang dah membenarkan untuk dine-in dengan mematuhi SOP dan langkah-langkah keselamatan yang ditetapkan. Apa pun stay safe ya!

 372 total views,  1 views today

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!