Tag: Buffet Ramadhan Hotel Johor Bahru

Promosi Buffet Ramadhan 2020 Hotel di Johor Bahru – Delivery & Take Away

Promosi Buffet Ramadhan 2020 Hotel di Johor Bahru – Delivery & Take Away | Assalamu’alaikum. Untuk yang teringin nak berbuka puasa dengan juadah hotel, korang masih boleh menikmatinya di rumah masing-masing. Oleh kerana wabak COVID-19 masih belum reda, sebahagian pihak pengurusan hotel di Johor Bahru telah mengambil inisiatif dengan mempromosikan menu berbuka puasa di hotel

Pakej Buffet Ramadhan 2019 Hotel & Restoran di Johor Bahru

Mana-mana hotel/ restoran/ cafe sekitar JB, yang nak mempromosikan buffet ramadhan boleh email ke hernee.nazir@gmail.com atau jdtbloggernetwork@gmail.com BUFFET RAMADHAN RENAISSANCE JOHOR BAHRU HOTEL MAI MAKAN-MAKAN at Renaissance Johor Bahru Hotel!! Early Bird Promotion voucher on sale now at only RM165 nett per adult and RM78 nett per child.==========Purchase from 1 March to 8 May 2019Dinner date from 8

Team JDT Blogger di Ramadhan Buffet “Warisan Sajian Ibunda” Berjaya Waterfront JB

Cerita yang lepas, sewaktu kami menghadiri Preview Buffet Ramadhan “Warisan Sajian Ibunda” Berjaya Waterfront Johor Bahru. Antara rakan blogger yang hadir, bukan sahaja dari Johor tapi ada juga dari KL. Meriah uolls. Kim Tan, Ariq Rakoli dan Sis Lin. Carin Tan and Kim Ummi Ilhams, Sis Lin, Mar & friend Masa preview berbuka puasa ni

Ramadhan 2018 – Day 14 (Buka Puasa di Hotel Granada)

Hai Assalamualaikum.. Cerita berbuka puasa di hari ke 14, genap dua minggu kita berpuasa. Ummi menerima jemputan berbuka puasa dari pihak kontraktor di Hotel Granada. Pertama kali ke sini sebenarnya. Tak pernah pula terkena venuew training kat sini hehe. Kami sampai awal sedikit dari boss. Wakil dari Marine Services Deparment dan HSE Department. Ummi dan
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!