Idea Dekorasi Ruang Tamu

Idea Dekorasi Ruang Tamu | Idea dekoarasi seterusnya ialah Idea Dekorasi Ruang Tamu. Aduhai geram je tengok perabot-perabot cantik ni kan. Bolehlah korang yang suka deko-deko mendeko hari raya dengan idea-idea di bawah ya.

P_20170416_112054

Ruang Tamu 1 nampak sedikit mewah, menggunakan warna asa hitam, beige dan gold. Meja kayu tu kreatif sangat.

P_20170416_112255

Ruang Tamu 2 yang ini Ummi suka gila sebab black and white hehe. Bantal chevron tu cun sangat. Tapi sofa putih tu macam tak berapa nak confident untuk dicuba di rumah, takut sehari je dah tukar jadi kelabu asap hahahaha.

P_20170416_112725

Ruang Tamu 3. Ini un kombinasi oerabot dan warna yang cantik. Oren nampak segar je. Eh sekejap ya ada tetamu datang nal buatkan air kopi O kejap ekeke.

P_20170416_113431

Ruang Tamu 4. Aduhaiii lagilah tertawan. Putih berganding dengan hijau nampak menarik sangat. Kusyen tu pun cantik dengan corak daun hijau.

P_20170416_113536

Frame di dinding tu memang menarik perhatian.

P_20170416_113202

Ruang Tamu 5. Ini nampak moden dan ringkas dengan tema warna kelabu. Eh sukalah bantal corak chevron tu. Ummi memang penggemar corak chevron hehe,

P_20170416_113338

Babah suruh snap TV area ni. Dia kata nanti boleh refer. Adakah dia nak DIY rak TV di rumah? Hmmmm kita tunggu je lah hahaha. Mungkin tahun 2020 baru buat kot ekeke.

P_20170416_113307_BF
P_20170416_113322_BF

Last but not least, marilah kita posing fefeeling ni ruang tamu rumah kita hahaha.Berangan itu kan percuma. Mana tahu ada rezeki boleh mendeko cantik macam ni kan, Next last entry, idea dekorasi dapur dan ruang makan will be posted in the next entry ya!

Boleh baca entri berkaitan idea dekorasi di bawah

Idea Dekorasi Bilik Tidur & Bilik Mandi

JOM LIKE PAGE >> HERNEENAZIRDOTCOM

 194 total views,  1 views today

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!