Cuci Mata Di JOHO Concept Store (JCS)

11/11/2014

cerita lama lagi. dah 11 bulan perap gambar ni tau.

masak ranum dah ni ha. kuang3.

masa ni dua pupu saya Ulis dan Anda dari Tg. Balai Karimun datang ke rumah.

malam sebelum tu diorang sefamily ikut babah ilham ke stadium tengok JDT lawan apa entah.

ummi dan ilham? kami duduk rumah jek.

tak kuasalah nak bersesak2 dengan orang ramai kesian ilham.

sepatutnya petang tu diorang dah balik.

tapi sampai je Puteri Harbour International Ferry Terminal,

diorang kata feri tak jalan sebab angin kuat sangat.

sudahnya kami bawa jalan2 ke JOHO Concept Store (JCS)

saja cuci mata dan poket.

kami memang suka kumpul merchandise JOHO ni.

unik2 belaka 🙂

20140119_182423

20140119_181140

main entrance

20140119_182257

 

Open hours

 

JOHO Concept Store

Address: 34A, Jalan Tahar Bt 3 3/4,

80200 Johor Bahru,

Johor

Hours:

Tuesday – Friday :12pm – 10pm

Saturday – Sunday: 2pm – 10pm

20140119_181432

ecehh.. dah menyopping sempat pulak berpossing berdua.

20140119_181502

ni ada tambahan ilham pulak menyelit.

baru ummi babah fefeeling baru kahwin :p

20140119_181551

ilham dengan abang ulis dan kakak tita.

babah dengan acu nuar meronda dalam JCS.

20140119_181907

20140119_181911

20140119_181919

20140119_181934

suka tengok deko2nya unik dan menarik.

20140119_181950

ilham takut dengan horse ni. 

menjerit2 tak nak. hehehe.

20140119_182057

dah siap2 meronda kat dalam kami santai2 kejap kat luar.

20140119_182403

20140119_182415

kerusi meja pallet. 

best juga ni letak depan rumah 😉

20140119_182823

ummi ilham nak juga posing sesorangkan.

eh nampak selim melim pulak masa ni kan.

ohhh memang tengah berdiet :p

20140119_182857

exora JOHO.

ilham sibuk nak naik hehehe.

lepas cuci mata kat JCS kami pergi makan2 dulu sebelum balik rumah.

gambar kat bawah ni budak cenonit dengan t-shirt JOHO nya.

20140202_140415

20140202_140420

20140202_140522

suka gila dia pakai t-shirt ni.

maybe kainnya selesa dan lembut.

ummi pun suka tengok dia pakai.

hah tu jek lah nak cerita.

penat nak taip :p

Share this nice post:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: