BFF Ummi Ilham, Dari Dapur Hernee Nazir, Weekend

Reunion Katanya ;)

semalam che ta ni datang PTP.

menziarah kami2 ni ha. rindu le tu kan. hehehe.

dia turun jb sebab ada konvokesyen master kat UTM, Skudai.

tahniah ita, usaha gigih dah membuahkan hasil.

sampai2 ajak lepak cafe lapar katanya.

dan berjemaah lah kami ke cafe.

 

20141031_173054

borak2 sambil isi perut. yang bertopi belakang tu tengah syok kokang chicken wings.

 

20141031_173111

che ta dan che nee. hahaha. nak jugeeekkkk.

 

20141031_170935

ni si jakun dengan che ta punya casing handphone.

lepas makan2 che ta naik office jap nak jumpa2 kawan2 lain yang dikenali.

lepas konvi sabtu, memang dah plan nak datang rumah kami.

ummi ilham nak tunaikan janji belanja laksa johor yang bertahun2 request.

sempena konvo ni tak ada apa nak bagi hadiah.

terimalah laksa johor dari dapur hernee nazir.

 

20141101_140402

ita and siblings serta dua orang anak buah yang hensem datang bertandang.

entah apa rasa la tu kan. harap2 mengikut citarasa orang KL hehehe.

 

20141101_144700

sebelum berpisah yang entah bila dapat jumpa lagi, meh gambar sekeping.

ilham macam biasa suka tengok ke lain.

 

nahhhh ni la sajian hari ni, laksa johor.

 

20141101_135358

paling lemah nak memotong aksesori laksa ni kan. hehehe. ni je lah yang sempat dihidang untuk tetamu.

 

20141101_163050

 

meh jemput tengok laksa johor ummi ilham.

kali kedua seumur hidup buat sendiri hehehe.

selamat menjamu mata Winking smile

nak resepi? boleh refer entry ni.

Resepi Laksa Johor.

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *