Month: April 2012

Lunch @ Sedap Corner

Ok.. cerita tertangguh 2 minggu lepas.. our next destination.. Sedap Corner, AEON Bukit Indah. Plannya nak settlekan semua restaurant kat JJ hahaha. Sampai2 terus tuju sana.. tapi dah sampai depan Sedap Corner tetiba berbelah bagi nak ke Soul Thai pulak.. OMG! 😉 At last.. Sedap Corner! Muktamad! 🙂 Lepas membelek menu.. pusing2 berkali2.. muktamad.. nak

Ilham 9 Months.. Oredi ;-)

Sebulan lagi bertambah usia hero kechik ummi ni.. 9 bulan sudahhhh.. how time flies kan.. Alhamdulillah syukur atas nikmat menjadi seorang ibu.. Thanks Allah 🙂 **ummi will stop counting until Ilham turn 1** 😉 Ok.. paling saya bersyukur Ilham masih lagi dapat merasa susu ummi dia.. Alhamdulillah.. mudah2an murah lagi rezeki Ilham.. ummi takkan pernah

RAMADHAN Is Around The Corner.. Sudahkah Anda Mengganti Puasa ;)

98 days away from RAMADHAN.. Sekadar mengingatkan DIRI SENDIRI, ahli keluarga dan kawan2 semua, kerana bulan Ramadhan dah semakin menghampiri kita. As for me, of course banyak hari yang kena ganti sebabnya.. the whole month actually saya tak berpuasa sebab masa tu saya dalam pantang. Jadi bermula this week onwards saya akan mengganti puasa saya

Lunch @ Johnny’s Restaurant

Next entry untuk sesi meng”OBES”kan diri.. lunch at Johnny’s Restaurant, AEON Bukit Indah with Tata. Sebenarnya plan asal nak makan siput sedut kat Kg. Pasir, sekali tetiba bertukar ke AEON Bukit Indah nak lunch kat Lavender.. sekali tetiba bertukar lagi ke Johnny’s pulak. Apa2 je la tak kisah janji makan lagi pun saya memang peminat

Perkembangan Bayi Pada Usia 8 Bulan

{Entry tertangguh.. Perkembangan Bayi Pada Usia 8 Bulan walaupun hero kechik saya dah nak menginjak ke 9 bulan.. macam biasa nota merah sedikit perkembangan Ilham..} Free styler 😉 **sila abaikan babat babah itewwww** Duduk, merangkak dan berdiri Sekarang, bayi anda sudah berusia lapan bulan jadi dia sudah mula duduk dengan baik tanpa dibantu dan mungkin sudah merangkak atau bergerak ke
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!