herneenazir.com

Burberry Inspired Pashmina by Anggun Zara

Hoyeaaahh.. gila pashmina lagi ๐Ÿ˜‰

Selasa order kat Anggun Zara, Rabu dah sampai. Sukeeee.. Actually saya beli 2 helai, black and cream.. Yang sempat saya tayang ni of course la yang black.

Komen saya, sangat best pakai pashmina ni. Kainnya lembut dan sejuk. Haruslah saya usha2 lagi macam ni. Yang penting saya suka shopping kat Anggun Zara sebab tudung2nya wangi ๐Ÿ˜‰

Macam ni la kalau gaji dah masuk. Tangan gatal je nak beronline shopping. Semalam juga romper โ€ i love breastfeedingโ€ untuk Ilham sampai, tak sabar nak sarungkan kat pakcik kenit tu. Hari ni pulak tunggu parcel dari One Baby World toys untuk Ilham dan leg warmer untuk dia juga ๐Ÿ˜‰ Ummi dah semakin gila membeli barang2 baby.

Ok, la dah mengarut.. Sesiapa nak cari pashmina ke tudung, anak tudung cun2 boleh jengah blog Anggun Zara. Happy shopping ๐Ÿ™‚

Posted from WordPress for Android

Exit mobile version