Ole2 Dari Bandung

image

image

Yeay! Dapat ole2 dari Bandung, Ita bagi. Thanks Ita. Saya dapat telekung dan fridge magnet, Encik Nazir dapat t-shirt. Thanks again Ita bertambah koleksi fm akak, kiut pulak tu logo twitter yang penting both telekong and fm tu kaler pink.. I loiiikee πŸ™‚

Hernee Nazir – Semalam saya cuti sebab baby sitter Ilham balik kampung, hari ni tetiba rasa macam dah hari Ahad pulak ngeee~ Ilham bila tahu ummi dia ada kat rumah macam biasa la nak ngempeng jek tak sempat ummi nak buat stok πŸ™‚

Posted from WordPress for Android

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
About Hernee Nazir 4773 Articles
Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor β™₯ Product Review β™₯ Food Review β™₯ Media/ Events β™₯ Advertorial β™₯ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*