Category: Koleksi Tudung

Anak Tudung Anggun Zara

  Koleksi anak tudung lagi.. ye kali ni saya beronline shopping kat Anggun Zara pulak. Tudung kat AZ ni pun cun2 tau, memang rambang mata tengok. Saya tengok AZ restock anak tudung ni, maka dengan sepantas kilat saya meng’order’ 🙂 07 CREAM –  AVAILABLE 04 HITAM – AVAILABLE 03 GOLD BROWN – AVAILABLE 05 PUTIH – AVAILABLE 05 PURPLE – AVAILABLE

Green Brooch From Butik Nara

Saya dah terima ‘special gift’ from Butik Nara. Brooch berwarna hijau ni la yang saya dapat. Thanks Kak Nara, i really appreciate it. Memang kebetulan tak ada koleksi brooch hijau. Kebanyakan brooch saya permatanya warna pink dan putih. Brooch ni di courier bersama2 sehelai lagi tudung hasil ‘shopping secara berhemah’ yang saya buat 2 hari

Yang Dinanti Dah Tiba

Semalam parcel dari Butik Nara dah tiba. Yeay! sangat happy tudung yang saya order hari Selasa dah selamat sampai ke tangan saya. Thanks to Abang Nara & Kak Nara yang menguruskan jual beli online ni. Cepat betul diorang buat kerja. Kata En. Nazir, abang posmen yang datang hantar parcel ni ketuk pintu rumah macam nak

Petua Anak Tudung Syria Tak Melekap

Tajuknya seakan-akan serius tapi jangan risau petua ringkas saja dari saya. untuk pemilik-pemilik tudung syria, sekiranya anda ingin anak tudung yang elok dan muncung ke hadapan tanpa kelihatan melekap di muka, anda hendaklah menetas.. bukan menetas telur ya.. tetaskan sedikit dihujung anak tudung tersebut. Insya’Allah nampak muncung bila dipakai dan anda perlu meng’adjust’ sedikit semasa

Tudung baru

Lupe nak story la..nie tudung baru saya.. hehehe..saje je nk menambahkn koleksi.. x byk pun..baru ade 2 jek..nti nk cari lg.. tudung nie saya beli mase balik BP ari tu.. belikn utk diri sendiri 1..mak sendiri 1..MIL 1.. adil kan? hehehe~ bukan bodek tau.. mmg niat nk blikan dorg sorg satu.. dah 2x pakai..mase balik

Hospital + Angsana

Semalam kan saya kena gie wat follow up check up kat Puteri Specialist Hospital.. Emm..kitorang smpai hospital around 1.55pm.. Tkedek² parking keta n smpai klinik Dr. Ding around 2pm.. Sampai² je register n saya dpt turn no.6..X ramai org lagi rupenye..kira ok la gak.. Sepanjang menunggu saya try contact cousin yg keje kt sane..Emm..die tgh
Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!