Tengahari Jumaat Punya Cerita :)

Waktu rehat tadi Ita ajak teman gi Giant Bukit Indah sebab dia nak cari minyak apa entah. Pusing punya pusing tak jumpa pulak. Sekali saya ter..ter.. (tak sengaja tau ;)) tersinggah kedai jual baju. Sekali lagi saya terbeli baju sehelai peknen. Ohhh patutlah tangan kiri gatal2 nak buang duit rupanya hahaha. Alasannya baju tu nak pakai masa kenduri next week. Agak2 logik tak bagi alasan tu kat En. Nazir? Hehehe.

Lepas pusing2 sekejap, ingat nak singgah makan kat Sedap Corner, tapi rasa macam tak cukup time pulak. Singgah McD drive thru je la. Sekali lagi dan lagi terbeli set double cheese burger + can glass coke yang kiut tu hehe. Rasa macam nak kumpul lagi la can glass tu cantik pulak hehehe macam2 la ko Hernee πŸ™‚

Lepas tapau terus berdezup balik opis dengan Ita. Perut dah berkeroncong untuk Ana dah. Bunyi pun dah ada iras pintu buruk yang engsel dah berkarat hahaha. Oklah, stop dulu ya, nak settlekan kerja pukul 5.30pm nak berdezup balik sebab kat rumah ada tetamu abang ipar saya sefamily datang ke rumah. Selamat bercuti panjang.. Dadaaaaa πŸ™‚

Blogging dari henpon chokia jek πŸ˜‰

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!