Hobbies My Hero Beso

Babah at ISI-UTM Urban MTB Jamboree 2019 – 19 Jan 2019

Assalamualaikum.. Hari saja nak cerita pasal Babah Ilhams yang baru je lepas join ISI-UTM Urban MTB Jamboree 2019 yang di adakan di Universiti Teknologi Malaysia, Skudai. Ini event pertama tahun 2019 dan event ketiga yang Babah join semenjak dua menjak menceburi aktiviti berbasikal. Dah lama Ummi nak share di blog tapi macam biasalah mood tak …

175 total views, 2 views today

Continue Reading
Hobbies

Rezeki Babah Memancing Ikan

Macam yang sebelum-sebelum ni Ummi pernha kongsikan hobi Babah Ilhams ni memancing. Semenjak dah tak kerja shift ni, weekend mudah sikit la dia nak spend time untuk layan hobi dia ni. Ini rezeki minggu lepas, Babah memancing di Kolam Pak Abu. Sila abaikan gambar bontot kuali yang hitam tu ya, sila fokus pada ikan. Itu …

Continue Reading
Hobbies

Babah dan Geng Futsal

Malam semalam Babah join geng-geng futsal main futsal di Danga Futsal Centre, Kg. Sungai Danga. Ikut plan asal Babah nak bawa kami semua. Sekali dari pagi bawa ke petang pakcik-pakcik kenet ni tak tidur-tidur. Lepas maghrib Babah cakap kami tak payah ikut nanti bebudak mengantuk nak ajak balik. Ummi redho je, dapatlah update blog hehehe. …

Continue Reading
Aktiviti KKPTP Hobbies My Hero Beso

Babah Ilham @ Pertandingan Memancing, Karnival Sukan PTP

cerita fresh dari ladang.. tetiba kerajinan ummi ilham membuak2.. sumber cerita adalah daripada babah ilham ye.. ummi tak ada kat tempat kejadian.. pagi tadi babah join pertandingan memancing.. saja suka2.. kalau menang tu namanya rezeki.. ummi dan ilham doakan yang terbaik     ni masa baru sampai tempat kejadian kata babah yang baju putih semua …

Continue Reading