Air Asia Promo Kembali Lagi! Travel Dari 1 Nov 2018 – 13 Aug 2019

21/05/2018

Hek hokkk.. Assalamualaikum..

air asia promo

 

Dapat email dari Air Asia, 24-hour members-only priority access katanya. Ummi dan Babah memang menanti waktu promo je la untuk bawa anak-anak travel. Itu pun kami gigih menabung setahun untuk satu lokasi yang jauh. Janji anak-anak merasa naik kapal terbang hehehe. Untuk tahun ni insha Allah kami akan ke Kota Kinabalu dengan tiket promo Air Asia yang dibeli tahun lepas. Doakan perjalanan kami dipermudahkan ya.

travel to langkawi

 

So untuk next year, perancangan awalnya nak ke Lombok. Sekali Ummi berubah fikiran pula. Kita ke Langkawi je lah ya. Ummi dan anak-anak memang tak pernah sampai lagi ke Langkawi, Babah je dah ke sana. Jadi tanpa berlengah Ummi dah siap booked flight ticket untuk ke Langkawi bulan Julai tahun depan. Kira macam hadiah sempena birthday Abang Ilham la eh hahaha. Bermula bulan ni marilah kito berkojo sekueknyo nak kumpul RM100 sehari seorang. Mudah-mudahan rezeki blogging, Shaklee mencurah-curah dan mengalir ibarat air terjun hehehe.

Korang yang kaki travel, apa tunggu lagi pergi serbu website Air Asia sekarang!

Share this nice post:

2 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: