Info Sharing

Air Asia Promo – Travel Period 15 Jan – 28 Aug 2018

AIR ASIA PROMO

Air Asia promosi tiket bertemakan World Champion. Harga murah dan berbaloi insha Allah. Oleh kerana projek travel Ummi Babah tergendala untuk tahun ni, jadi kita postponed ke tahun depan. Insha Allah dapatlah menabung dengan total 20 bulaN hahaha.

Ok jom skodeng kat bawah. Sikit je Ummi pront screen. Lain-lain promo korang bolehlah jengah sendiri kat website Air Asia.

https://www.airasia.com/my/en/promotion.page#

Fly from Kuala Lumpur International Airport 2 (klia2), Kuala Lumpur to:


Promo Air Asia Jan-Aug 2018Promo Air Asia Jan-Aug 2018 KL

Fly from Kota Kinabalu International Airport (T1), Kota Kinabalu to:

Promo Air Asia Jan-Aug 2018 KK

Fly from Senai International Airport, Johor Bahru to:

Promo Air Asia Jan-Aug 2018 JHB

Promo Air Asia Jan-Aug 2018 JHB1

Tiket Air Asia JHB-BKI
Travel Itinerary JBH-BKI

Alhamdulillah Ummi dah sempat grab tiket 4 beranak JHB-BKI-JHB next year. Kos tiket seorang RM127.20 x 2 (two ways). Harap-harap dipermudahkan segala urusan nak menabung mahu pun percutian kami ke sana nanti. Korang yang nak bercuti dengan harga tiket yang murah masa ni lah nak grab tiketnya. Ok Ummi Babah nak berkojo sekueknyo untuk menabung. Kalau tak menabung memang tak merasalah nak jalan-jalan jauh sikit hehehe.

Share this nice post:

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *