Foods Review | Lunch Box By Halmeoni Kitchen– Halal Korean Food

09/12/2016

20161208_125757

semalam ummi ilhams mencuba Lunch Box By Halmeoni Kitchen Halal Korean Food. ownernya wife ex-classmate masa sekolah menengah merangkap rakan sePTP dan jiran sejalan haaa gitu, panjang pulak mukadimah. tengok rupa je dah terliur.

20161208_125937

Set lunch box ni ada nasi, bulgogi (daging),  side dish – roll egg, japchea dan kimchi. satu set RM13. saya beli satu je dapatlah jamahkan jiran2 meja sebelah sorang sikit. sedap uolls lagi2 bulgogi tu, my favourite. bila dah bergabung semua dalam mulut memang fefeeling kat korea. wahhh gitu.. macamlah pernah ke korea.

20161208_140749

taraaaaaa..licin kooooo ummi ilhams kerjakan hahaha. recommended bagi penggemar2 korean food. next time ummi nak order. boleh slim makan koren food hehehe. lapar je boleh jerit kat pagar rumah la macam ni order korean food ekekeke.

20161208_125717

ohh leen yang baik hati bagi free 2 ketul kimbap. thanks leen.

20161208_125830

Follow FB HALMEONI KITCHEN
Whatsapp Leen – 017-7212426

uolls yang tinggal di kawasan Gelang Patah dan kawasan berdekatan kalau nak order HALAL korean food boleh contact Leen ya. delivery charges kena tanya taukey Halmeoni Kitchen la akak tak tau hehehe. kimchi pun ada dijual dan boleh dipos seluruh Malaysia Smile

ok ni senarai menu yang ada..

Lunch box RM13
Bibimbap RM8
Japchae (glass noodle) RM8
Seafood pancake RM5
Kimbap RM5

#lunchbox
#kimbap
#halalkoreanfood
#할머니kitchen

Share this nice post:

4 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prev Post Next Post
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: