Friday’s Lunch – Lunch Box Korean Food Dari Halmeoni Kitchen

Dah kata minggu lepas, diorang ni tak selera makan kalau Kak Long kawasan tak ada. Buktinya haru ni pukul 12.38pm diorang dah terpacak depan rumah.

Ummi pun dah siap-siap orderkan lunch box dari Halmeoni Kitchen. Korean Food kita hari ni. Semuanya 6 set termasuk Mommy Ngah punya sekali. Satu set masih lagi RM13.

Yang ni kimchi tambahan. Sebotol RM20.

Ini setnya, ada nasi, bulgogi, egg roll, japchae dan kimchi.

Excited makcik-makcik nak makan perut dah lapar.

Ohhh yummeehhhh. Makcik Hernee pun makan korean food hari ni. Kira makanan sihat ni kan hehehe. Mak bidan pun join sekali. Masih sedap seperti biasa. TQ Leen.

Lepas makan, lepak-lepak borak-borak. Makcik ni siap baca novel bagai. Fefeeling rumah iols macam library katanya.

Lepas tu Ummi bagi dia rasa ubat periuk yang sedap tu. Dia teringin sangat nak merasa haaa bagi peluang. Sedapkan? Ubat periuk Kak Kabu? Nanti review dari Ummi.

Ok untuk korang yang teringin nak merasa Korean Food air tangan Halmeoni Kitchen boleh contact nombor di bawah ya.

Halmeoni Kitchen

Leen | 017-7212426

Boleh baca review Ummi sebelum ni DI SINI.

Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

2 thoughts on “Friday’s Lunch – Lunch Box Korean Food Dari Halmeoni Kitchen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: