Entry Yang Terlupa Di Publish :p

Entry Yang Terlupa Di Publish :p

SG1

ini dinner treat sempena birthday nenek tak silapnya dan mak wee.
eh tak silapnya esoknya birthday ummi pulak hahaha.
cerita 5 bulan lepas memang menjeruk terperuk.
ajak diorang semua makan-makan di seoul garden, plaza angsana.

SG2

meriah meja memasing.
nampak tok ayah bersemangat makan.
ummi of course lah meriah habis kata peminat steamboat and grill hahaha.

SG3

anak2 bertuah sedang asyik makan.
entah apa la yang mak wee bebelkan tu ek.

SG4

ooohh gambar ni semua dari camera mama cu.
gambar dia pulak tak ada masuk.. sorrylah eh mama cu.
alamak tetiba rasa nak makan kat seoul garden lah.
hmmmmmmm.. kena kenyit2 mata kat babah la gini Winking smile

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Full-time Working Mom @ PTP | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers:

error: Content is protected !!