• Melepaskan Rindu {13 Februari 2012}

    13/02/2012

    AL-FATIHAH BUAT BONDA HAJAH KASMAH BINTI DAUD {13 Februari 2012} Ungu – Doa Untuk Ibu kau memberikanku hidup kau memberikanku kasih sayang tulusnya cintamu, putihnya kasihmu takkan pernah terbalaskan hangat dalam dekapanmu memberikan aku kedamaian eratnya pelukmu, nikmatnya belaimu takkan pernah terlupakan oh ibu terima kasih untuk kasih sayang yang tak pernah usai tulus cintamu…

    Read more
  • Babah’s Birthday Celebration @ Kapten Steamboat & Grill

    10/02/2012

    {Notes: Gambar 100% menggunakan camera henpon.. ada terang ada blur..maklumlah ambil gambar sambil kelek anak hahaha.. nyesal tak suruh En. Nazir bawa camera dia ;)} Cerita semalam nan indah 🙂 ** tajuk dah macam bunyi rempah Babas daaaaaaaaaa**  Indah sebab.. dapat spend time untuk hero2 tersayang especially En. Nazir yang menyambut hari lahir yang ke…

    Read more
  • Happy 32nd Birthday To My Hero Beso :)

    09/02/2012

    HAPPY 32ND  BIRTHDAY!!! {9 February 2012} My Dear Hero Beso.. Mohd Nazir Mahat 🙂 It’s your birthday, but I’m the lucky one.  Everyday, I indulge in the gift of you.  Your smile still blows me away….. Your happiness means the world to me.  Yes, I enjoy the gift of you.  Your birthday simply magnifies what…

    Read more
  • Rezeki Dah Lama Tak Memancing :)

    08/02/2012

    {Mood nak bercerita pasal Encik Nazir sempena birthday dia esok ngeee~} Dah lama gila kan tak cerita pasal hobi Encik Nazir yang satu ni. Kalau dulu ada la juga update dia pergi memancing. Start daripada first pregnancy saya dulu dia dah stop.. lebih kurang 3 tahun lepas. Tetiba last week dia bagitau nak ikut kawan…

    Read more
  • {DDHN} Random Cooking #1

    08/02/2012

    Koleksi gambar masak-masak “Dari Dapur Hernee Nazir”. Bila masaknya? Hmmm.. jangan tanyalah.. saya dah tak ingat main snap je, lepas tu lupa uodate blog.. entah la akhir2 ni vitamin M terlalu banyak pemalas sungguh nak update blog 🙂 Ok.. jemput tengok menu2 masakan simple saya yang sempat saya snap gunakan camera henpon jek.. tak dan…

    Read more
1 2 3
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: