Blog, Nuffnang

Keranamu Gerhana Bulan.. *Tuan Blog Yang Jakun* ;p

*Tolong jangan ketawakan saya ye sebab blog saya tak sehebat blog orang lain:)*

Saja2 mengulor menjengah Nuffnang nak tengok analytics blog picisan saya ni. Sekali tengok.. terbeliak mata mulut ternganga (mode: jakun sejuta kali ;)) hahahaha.. *tipu* tak pernah2 blog saya mencecah ke 900 unique visitors per day.

Lepas tukar ke dot com dan menggunakan hosting wordpress agak lemau sikit la blog saya ni kan hehehe. Maklumlah tak berapa nak terror tarik visitors 😉

 

 

Haaaa.. ni la saya print screen dari analytics Nuffnang tu.. unique visitors 988.. Thanks to all visitor yang sudi jengah blog picisan ni 🙂

Nak tahu tak apa puncanya?

Hmmm.. semuanya kerana entry 10/12/11 mengenai  Gerhana Bulan Penuh 10 Disember 2011. Alhamdulillah saya dapat tengok keagungan dan kebesaran Allah malam tu. Subhanallah! Mudah2an ada lagi peluang untuk nampak kebesaran Allah ni.

Sekian,  dari tuan blog yang JAKUN! 😉

Share this nice post:
Tagged , ,

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *