Koleksi Tudung, Live Blogging

Burberry Inspired Pashmina by Anggun Zara

image

image

Hoyeaaahh.. gila pashmina lagi 😉

Selasa order kat Anggun Zara, Rabu dah sampai. Sukeeee.. Actually saya beli 2 helai, black and cream.. Yang sempat saya tayang ni of course la yang black.

Komen saya, sangat best pakai pashmina ni. Kainnya lembut dan sejuk. Haruslah saya usha2 lagi macam ni. Yang penting saya suka shopping kat Anggun Zara sebab tudung2nya wangi 😉

Macam ni la kalau gaji dah masuk. Tangan gatal je nak beronline shopping. Semalam juga romper ” i love breastfeeding” untuk Ilham sampai, tak sabar nak sarungkan kat pakcik kenit tu. Hari ni pulak tunggu parcel dari One Baby World toys untuk Ilham dan leg warmer untuk dia juga 😉 Ummi dah semakin gila membeli barang2 baby.

Ok, la dah mengarut.. Sesiapa nak cari pashmina ke tudung, anak tudung cun2 boleh jengah blog Anggun Zara. Happy shopping 🙂

Posted from WordPress for Android

Share this nice post:

About Hernee Nazir

Full-time Working Mom | Blogger | Breastfeeding Peer Counselor | Shaklee Independent Distributor ♥ Product Review ♥ Food Review ♥ Media/ Events ♥ Advertorial ♥ Sponsorship email to: hernee.nazir@gmail.com whatsapp: 014-6106331
View all posts by Hernee Nazir →

1 thought on “Burberry Inspired Pashmina by Anggun Zara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *