Anything About Me, My Breastfeeding Journey, My Hero Kechik - Ilham Syahmi

e-Cert for 1-min Virtual Simultaneous Breastfeeding for Ummi & Ilham :)

e-Cert for 1-min Virtual Simultaneous Breastfeeding for Ummi & Ilham 🙂

 

Yeay! E-Cert for Ummi dan Ilham dah dapat dah. Thanks to Connie & MMPS. Orang lain dah lama download tapi saya ni baru je terhegeh2 nak online bersungguh2 sementara si hero kechik tu tidur. So far BF journey yang saya lalui di hari ke 47 sangat mengujakan dan kadang2 mencabar. Pernah sekali air mata saya menitis sambil BF kan Ilham. Ibu2 diluar sana mungkin pernah lalui masalah yang sama bila bayi kerap menyusu sehingga melecet. Saya tabahkan hati demi anak, dan saya cuba positifkan diri kerana saya tahu yang banyak lagi cabaran yang perlu saya tempuh sepanjang tempoh ni. Alhamdulillah, berkat sokongan suami, family dan kawan2 semuanya saya tempuh. Semoga niat saya untuk menyusukan Ilham dengan susu ibu sehingga usianya 6 bulan dan meneruskan sehingga usianya 2 tahun di berkati Allah hendaknya.

Happy Breastfeeding ibu2! 🙂

Share this nice post:

Comments

comments

2 thoughts on “e-Cert for 1-min Virtual Simultaneous Breastfeeding for Ummi & Ilham :)

  1. salam dear,

    saya aima frm Kota Kinabalu.jst found out pasal “one minute simultanous breastfeeding” through our local support group…dan saya sangat teruja nak join. this is my 1st time join tau..and thank you for the info. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *